Instagrama “fit-list” jeb 5 pelnošākās fitnesa personības, kuras ar bildēm pelna miljonus

1.vieta – Sommera Reja (Sommer Ray)

21 gadu vecās skaistules Sommeras Rejas (no Denveras, ASV) instagram profilam ir 16.9 miljoni sekotāju. Ja vēlies, lai viņa reklamē kādu tavu preci vai pakalpojumu, tad varam atklāt, ka viens viņas ieraksts vietnē Instagram maksā ap 26 000 ASV dolāru. Gadā šādi viņa nopelna ap 2.5 miljonus ASV dolāru. Par papildus ienākumiem informācijas nav.

2.vieta – Mišela Levina (Michelle Lewin)

31 gadu vecajai ftnesa instruktorei no Maiami, ASV, seko 12.6 miljoni cilvēku vietnē Instagram. Gadā viņa nopelna 4,6 miljonus no saviem ierakstiem Instagram, taču atšķirībā no pirmās vietas ieguvējas, Mišela nodarbojas ne tikai ar modeles darbu, bet gan arī ar pasākumu apmeklēšanu un privātajiem treniņiem, kā arī viņai ir sava mobilā aplikācija, kur viņa publicē uztura un fitnesa plānus ik mēnesi un fitnesa produktu līnija.

3.vieta – Džena Seltere (Jen Selter)

Lūk, par šo 24 gadus veco fitnesa skaistuli var pilnīgi droši teikt, ka viņa popularitāti ieguva ar savu pēcpusi. Dženas pēcpuse ir tieši tāda, kādu vēlas teju visas meitenes, kas nodarbojas ar fitnesu. Viņa, publicējot attēlus, kuros redzamas un pat uzsvērtas viņas pēcpuses aprises, ir ieguvusi 11,5 miljonus sekotāju vietnē Instagram, kas gadāl ļauj viņai nopelnīt 4,2 miljonus ASV dolāru. Viens viņas ieraksts vietnē Instagram maksā 20 000 ASV dolāru. Paralēli šim viņa gūst ienākumus arī no ikmēneša fitnesa plānu izstrādes, kas svārstās 1,3 miljonu ASV dolāru robežās gadā.

4.vieta – Anjela Sagra (Anllela Sagra)

Anjela ir 22 gadus veca kolumbiete, kurai ir 3,9 miljoni sekotāju vietnē instagram, un par saviem ierakstiem viņa nopelna 3,9 miljonus ASV dolāru gadā. Sīkākas informācijas par papildu ienākumiem nav.

5.vieta – Keila Itsinesa (Kayla Itsines)

Keila – 26 gadus veca fitnesa instruktore no Austrālijas ar saviem fitnesa sasniegumiem ir piesaistījusi 7,6 miljonus sekotāju vietnē Instagram. Ar savu ierakstu palīdzību, viņa pelna 3.8 miljonus ASV dolāru gadā. Papildus Instagramam, viņa pelna, rakstot fitnesa e-grāmatas.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki trennējas ar siksnām uz kājām un rokām? Jaunākais fitnesa trends ir klāt!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment