Interesanti veidi, kā izmantot kafijas biezumus

Aromātisku sveču izgatavošanai.

Ja jums patīk sveces, varat pagatavot mājās gatavotas kafijas aromātiskās sveces. Vienkārši pievienojiet kafijas biezumus vaskam, pirms tas ir sacietējis.

Noņemiet skrāpējumus no koka mēbelēm.

Gudrs triks, kā noņemt skrāpējumus no mēbelēm, ir tajās ierīvēt kafijas biezumus. Uzgaidiet dažas minūtes, pēc tam noslaukiet ar mīkstu drāniņu un pulējiet ar koka tīrīšanas līdzekli. Skrāpējumi kļūs neredzami.

No kukaiņiem.

Kafijas smarža mums var būt patīkama, taču tā atbaida kukaiņus. Ja jūsu mājās ir problēmas ar skudrām un tarakāniem, vienkārši izkaisiet kafijas biezumus stratēģiskās vietās. Viņa izdzīs nelūgtos viesus. Viņa arī strādā dārzā.

Barojiet augus.

Kafijas biezumi darbojas kā barības viela augiem. Bagātīgā antioksidantu un barības vielu klātbūtne tajā baro augus, darbojoties kā minerālvielām bagāts mēslojums. Vienkārši pievienojiet kafijas biezumus podiņos vai dārza augsnē, lai pabarotu savus iecienītos ziedus.

Pret pietūkušiem plakstiņiem

Kafijas biezumi var palīdzēt atbrīvoties no pietūkušajiem plakstiņiem un maisiņiem zem acīm. Atkal, pateicoties sastāvā esošajiem antioksidantiem un minerālvielām, kafijas biezumi samazina pietūkumu un izlīdzina sejas krāsu.

Lasi vēl: Kura suņu šķirne ir piemērota jūsu zodiaka zīmei

Nelielu atlikuma daudzumu uzklājiet zem plakstiņiem, bet neberzējiet, jo vieta ir maiga. Atstājiet iedarboties 20 minūtes, pēc tam noskalojiet.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment