iPhone īpašniekiem – kā pēc iespējas ātrāk uzlādēt savu telefonu

Iestati telefonā lidojuma režīmu

Aktivizējot lidojuma režīmu, tavs telefons automātiski atvienos gan bezvadu, gan šūnu apraidi ierīcē, tas ļaus krietni samazināt enerģijas patēriņu. Tas nozīmē, ka ierīcei nebūs jākoncentrējas uz visu funkciju nodrošināšanu, tādējādi uzlāde notiks efektīvāk. Tas tiešām darbojas.

Noņem telefona maciņu

iPhone telefoni ir bēdīgi slaveni ar jūtību pret karstumu, izrādās, ka tiem jādarbojas cītīgāk, lai neļautu telefonam uzkarst. Ņemot vērā, ka daudzi standarta maciņi liek ierīcei uzkarst, vislabāk būtu to lādēt bez maciņa.

Liec to mierā

Tas var šķist acīmredzami, bet pārstāj spēlēties ar telefonu, kamēr tas cenšas sevi atdzīvināt. Uzdevumu veikšana liks telefonam krietni palēnināt uzlādes procesu. Tik vien kā displeja ieslēgšana spēj palēnināt uzlādi.

Izmanto kontaktdakšu

Ja tas iespējams, izmanto kontaktdakšas lādētāju. Tādā veidā telefons uzlādēsies ātrāk, nekā tā pieslēgšana portatīvajam lādētājam vai datora USB portam.

…un, ja iespējams, izmanto iPad lādētāju

Kā izrādās, iPhone jaunākie modeļi ir spējīgi izmantot 2,1 ampēru uzlādi, šādas uzlādes ierīces ir standarts iPad adapteriem. Turpretī iPhone lādētājs straumē tikai 1 ampēra lādiņu.

Avots: www.thrillist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">lol</cite>

    Vispirms raksta autoram vajadzētu painteresēties par amperāžas ietekmi uz akumulatoru. Ne velti firmas (ne tikai iphone) lieto 0,5 un 1A lādēšanu.

Leave a Comment