Ir atklātas 3 visbīstamākās seksa pozas, kas var salauzt dzimumlocekli – sargi savu lepnumu! (+foto)

Lai arī dzimumloceklim nav kaulu, tas nenozīmē, ka to nevar salauzt. Var, un kā vēl! Tavs uzdevums ir pašam sargāt savu lepnumu, ja nevēlies piedzīvot ārkārtīgi nepatīkamu brīdi, bet vēlies saglabāt tā seksuālās funkcijas. 

Šķietami ikvienam vīrietim ir bijusi seksuālā pieredze, kur, mirkļa karstumā, loceklis izslīd no partnera un inerces rezultātā, vēršot gurnus uz priekšu, loceklis ir nedaudz “novirzījies no kursa” un atsities pret partnera ķermeņi. Tagad iedomājies šīs nepatīkamās sajūtas reiz 10 un vienu krakšķi – muskuļi saraujas vien iedomājoties, ne tā?

Locekļa salūšana varbūt nav pats pareizākais termins, taču tas pauž lietas būtību. Dzimumloceklim nav kaulu, kurus salauzt, taču bālgano apvalku jeb tunica albuginea seksa laikā var saplēst ikviens neuzmanīgs, bet fiziski aizrautīgs mīlnieks. Šis apvalks sasaista visus dzimumloceklī esošos briedķermenīšus, kas arī veido erekciju. Tāpat šis apvalks piedalās arī ejakulācijas procesā. Principā, ja saplīst pārvalks, tad loceklim tīlītēji pazūd erekcija un tas pakāpeniski maina krāsu uz zili lillā, jo iekšēji, traumas reuzltātā, paralēli notiek asins izplūdums.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, no kurām seksa pozām jāuzmanās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment