Ir atklātas 3 visbīstamākās seksa pozas, kas var salauzt dzimumlocekli – sargi savu lepnumu! (+foto)

Lūk, 3 seksa pozas, no kurām jāuzmanās, ja vēlies pasargāt savu lepnumu. Nenoliedzami, jebkura seksa poza var būt bīstama, ja tiek izpildīta pārāk agresīvi, vai tā neatbilst jūsu abu ķermeņu proporcijām un fiziakajai sagatavotībai, taču šeit apskatīsim tās, kuru laikā visbiežāk notikušas bālganā apvalka traumas.

Misionāru poza

Šī, tik klasiskā, zināmā mērā pat pierastā un garlaicīgā poza ir viena no visbīstamākajām dzimumloceklim. Šajā pozā vīrietim ir grūti ar acīm sekot līdzi noteikošajam, taču ir visai ērti palielināt ātrumu. Piebildīsim, ka šajā pozā sievietei ir visai liela kustību brīvība, kas savukārt var novest pie locekļa izslīdēšanas, taču visbīstamākais ir tas, ka loceklis visbiežāk šajā pozā pie izslīdēšanas atsitas pret sievietes kaunuma kaulu nevis kādu mīkstāku ķermeņa daļu.

Sunīšu poza

Pētījumi rāda, ka šī ir viena no pāru mīļākajām seksa pozām, jo ļauj ievērojami palielināt berzes spēku, dziļumu un ātrumu salīdzinot ar visām citām pozām. Piedevām, vīrietim šī poza ir fiziski vieglāk izpildāma kā citas, kur nepieciešams balstīties pašam vai balstīt gan sevi, gan partneri. Tāpat, šajā pozā vīrietim ir iespēja sekot līdzi noteikošajam, kas palielina kontroles šķietamību un liek vēlēties locekli virzīt pēc iespējas tālāk uz āru, lai palielinātu sajūtas. Šī poza ir bīstama tikai no agresivitātes skatpunkta – jo lielāks spēks pielikts nejaušas izslīdēšanas laikā, jo lielāka traumas iespēja.

Jātnieces poza

Šī ir visbīstamākā no visām. Sievietes visai bieži nejūt cik augsti viņas var pacelties, taču nolaižas ar spēku. Ja loceklis kaut nedaudz maina virzienu, sakarā ar vismazāko izslīdēšanu un viņa nesver 100 gramus, un vēl nolaižas ar spēku, tad saproti pats…

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: maxim.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment