Ir pagājuši divi gadi: kā tagad dzīvo Jūlija Samoilova pēc katastrofālās uzstāšanās Eirovīzijā

Jūlija Samoilova ir meitene, kura pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2018. gadā. Kopš bērnības,  slimības dēļ (mugurkaula amiotrofija), viņa ir invalīde. Kopš bērnības Jūlijai ir unikāla balss, un viņa visu mūžu sapņoja kļūt par mākslinieci un uzstāties uz skatuves skatītāju priekšā.

Viņas sapnim bija lemts piepildīties. Tomēr neveiksmīgas uzstāšanās dēļ meitene sociālajos tīklos tika pakļauta iebiedēšanai un aizvainojumam. Par viņu un viņas likteni tālāk.

 

Spēcīga griba

Jūlija Samoilova dzimusi 1989. gadā Uhtas pilsētā (Komi Republikā). Viņa piedzima parasts bērns un neatšķīrās no citiem bērniem līdz pat viena gada vecumam. Tomēr neveiksmīgas vakcinācijas dēļ meitene pārstāja kustēties, un pēc tam ārstiem tika dota briesmīgā diagnoze – “mugurkaula amiotrofija”.

Lasi arī: VIDEO: Meitene pārvācās dzīvot uz vecu māju un tajā atrada dīvainu sviru; Viņa nolēma to izmēģināt…

Neskatoties uz slimību, Džūlija uzauga kā ļoti mērķtiecīga un dzīvespriecīga meitene. Kopš bērnības viņai bija izcilas vokālās prasmes, viņa mīlēja dziedāt un sapņoja uzstāties uz skatuves savu fanu priekšā. Lai sasniegtu savus mērķus, Jūlija pārcēlās uz galvaspilsētu, piedalījās dažādos mūzikas konkursos un projektos, kur vienā no tiem viņa varēja izkausēt pašas Allas Pugačovas sirdi. Primadonna, pamanījusi neparastu meiteni ar izcilu vokālu, nolēma dot viņai iespēju Krievijas šovbiznesā.

Sapnis un vilšanās

Un tagad šķiet, ka piepildās viņas vislolotākais sapnis. Jūlija ir uzaicināta kā Eirovīzijas dalībniece 2017. gadā. Sacensības notika Ukrainā, bet Jūlija netika pieņemta kā Krievijas pārstāve. Meitene nebija sarūgtināta, un gadu vēlāk viņa izturēja kvalifikācijas kārtu un kļuva par Eirovīzijas 2018 dalībnieci.

Jūlija bija priecīga un laimīga. Lai piedalītos konkursā, dziedātāja ir sagatavojusi skaistu kompozīciju “Es nesalūzīšu”.

Meitene sacensībām gatavojās ilgi un spītīgi, bet mēnesi pirms tās saslima ar gripu.

Un tā viss sākās: mūzika, gaisma. Meitene bija ļoti noraizējusies, zaudēja savadlību un aizmirsa dziesmas vārdus. Rezultātā sniegums bija briesmīgs un izgāzās. Krievija pirmo reizi nekvalificējās finālam. Pēc neveiksmīgas parādīšanās uz skatuves Jūlijai krita negatīvisma un kritikas viļņa ķetnās. Jūlija bija ļoti satraukta un noraizējusies par to, ka viņa nepiepildīja sabiedrības un savu fanu cerības.

Jūlija Samoilova. Dzīve šodien

Pēc šī gadījuma paparaci dziedātāja zaudēja interesi par Džūliju. Visi vienkārši par viņu aizmirsa, bet meitene aizvērās, pārtrauca sazināties ar sabiedrību un pilnībā pazuda ēnā. Vienmēr un visur Džūliju atbalstīja viņas vīrs un nepilna laika administrators Aleksejs Tarans. Tā pagāja divi gadi.

Jūlijai Samoilovai tagad ir 31 gads. Viņai nepatīk atcerēties un runāt par Eirovīziju. 2019. gada rudenī tika izlaists viņas jaunās dziesmas “Leto” videoklips, kurā dziedātāja uzstājās ārpus ekrāna, un viņas balss skanēja uz skatuves. Fani bija apmierināti ar viņas sniegumu.

Lasi arī: Identiskiem trīnīšiem no Anglijas ir jau 5 gadi. Kā viņi izskatās tagad

Cerēsim, ka Jūlija atradīs spēku iet tālāk, un mēs joprojām varēsim dzirdēt viņas skaņdarbus.
Jūlija arī daudz laika velta ir labdarībai – viņa ir labdarības organizācijas locekle, lai palīdzētu slimiem bērniem ar ģenētisko invaliditāti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment