Skandāls Krievijā: Kristīna Orbakaite “met akmeņus mātes Allas Pugačovas dārziņā”

Mazais skandāls Krievijas šovbiznesā – populārā dziedātāja Kristīna Orbakaite izcēlusies ar visnotaļ atklātu valodu, kas nav glaimojoša viņas mammai Allai Pugačovai.

Kristīne intervijā Krievijas medijiem atzinusies, ka galīgi neesot bijusi sajūsmā, kad uzzināja par viņas mammas Alla Pugačovas plānu laist pasaulē viņas un humorista Maksima Galkina bērnus. Iemesls tam šāds – viņa neuzskatīja, ka Alla būs laba māte.

Lasi arī: VIDEO: Meitene pārvācās dzīvot uz vecu māju un tajā atrada dīvainu sviru; Viņa nolēma to izmēģināt…

Jāatgādina, ka Allas un Maksima bērni piedzima ar surogātmammas palīdzību, bet, kopš nākšanas pasaulē, slavenais šovbiznesa pāris par tiem ļoti rūpējies. Dvīņiem Harijam un Lizai Galkiniem nu jau ir 7 gadi.

Līdz šim viņu 49 gadus vecā māsa K. Orbakaite,  vairījusies atbildēt uz jautājumiem par šo tēmu. Bet tagad klusēšana ir pārtraukta un Krievijā par to runā daudzi.

Mūsu mājā surogācijas jautājums tika aktualizēts daudzkārt, bet es biju pret to. Mana māte nezina, kā ir būt īstai mātei, tāpēc es negribēju, lai Liza un Harijs izjustu viņas mīlestības un uzmanības trūkumu, kā kādreiz tas notika ar mani,” atklāti teica Kristīna.

 

Izrādās, ka visu bērnību Obarkaite ļoti izjutusi mātes trūkumu. Sakarā ar Pugačovas aizņemto koncertu grafiku, lielāko daļu Kristīnas bērnības par viņu rūpējās vecvecāki.

Pie tam, kad meitenei bija tikai 2 gadiņi,  Alla izškīrās ar Kristinas tēti (slavenais lietuviešu cirka mākslinieks Mikola Orbaks).

Meitene izlēma, ka paliks dzīvot nevis pie tēva, bet pie mātes. Skarbā patiesība ir tāda, ka Alla praktiski neesot vispār bijusi iesaistīta mazās K. Obarkaites audzināšanā.

Vidusskolas laikā Kristīna esot devusies pie mammas tikai nedēļas nogalēs un brīvdienās. Tagad gan  Alla pati atzinusies, ka ļoti nožēlo pagātnes kļūdas. Pugačova izteikusies, ka nevarot sev piedot to, ka viņas meita uzauga viena un estrādes dīva viņai veltīja tik maz sava laika.

Iespējams, tieši tāpēc A. Pugačova tagad ir tik ļoti pievērsusies saviem dvīņiem un pavada ar viņiem tik daudz laika.

Lasi arī: Identiskiem trīnīšiem no Anglijas ir jau 5 gadi. Kā viņi izskatās tagad

Pašai Kristīnai Orbakaitei ir trīs bērni: 29 gadus vecais Ņikita, 22 gadus vecais Denijs un astoņgadīgā Klavdija. Jau divus gadus Orbakaite kopā ar vīru un meitu dzīvo ASV.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment