Ir pienācis TAS laiks- viņa jāiepazīstina ar Taviem vecākiem!

Sagatavo savus vecākus

Sarunas aizsācēji: Visi grib izvairīties no neveiklajām klusuma pauzēm un tavi vecāki noteikti vēlas iepazīt tavu draudzeni vairāk. Bet jo mazāk tu būsi pastāstījis viņiem par draudzeni, jo grūtāk vecākiem būs uzsākt sarunu ar viņu. Sniedz saviem vecākiem kādu pamat informāciju par savas draudzenes darbu, ģimeni un hobijiem. “Jānis mums stāstīja, ka pagājušajā vasarā tu 1 mēnesi ceļoji pa Eiropu. Kura bija tava mīļāka valsts un kāpēc?”

Tēmas no kurām izvairīties: Tev vajadzētu pabrīdināt vecākus par jūtīgām tēmām, kuras nevajadzētu apspriest. “Kur tavi vecāki dzīvo?” ”Mans tēvs ir miris un mana māte ir cietumā.”

Ēšanas paradumi, alerģijas: Ja tavai draudzenei ir alerģija pret zemesriekstiem, tad to noteikti vajadzētu pieminēt savai mammai, kura gatavos pusdienas. Tu pat vari ieteikt savai mammai, lai viņa pagatavo tavas dāmas mīļāko ēdienu. Tas viņai liks justies drošāk un viņa sajutīsies vairāk gaidīta tavās vecāku mājās.

Sagatavo savu draudzeni

Ģimenes situācija: Pastāsti savai draudzenei par to kādas ir attiecības ģimenē- vai tās ir saspīlētas, neveiklas vai sirsnīgas, kurās par visu pasmejas. Piemini tādus faktus kā tavs tēvs ir bez darba jau 6 mēnešus, māsa atrodas slimnīcā un tava mamma nevar ciest tavu pamāti. Ja, protams, tādas situācijas eksistē.

Dāvana: Ja tava draudzene vēlas ierasties ciemos ar kādu dāvanu, tas noteikti ir jauks žests, tāpēc tu viņai vari ieteikt kādas idejas, ko viņa varētu sagādāt. Vai tavai mammai ir mīļākie ziedi? Vai taviem vecākiem patīk pamēģināt jaunas kafijas garšas? Noteikti piemini to vai viņi lieto alkoholu vai nē, jo bieži kā dāvanas tiek izvēlētas vīna pudeles.

Saskare ar taviem vecākiem: Norādi draudzenei tās intereses, kas viņai varētu būt līdzīgas ar tavu mammu, lai aizsāktu sarunu. Cilvēkiem patīk tādi cilvēki, kuri ir līdzīgi viņiem pašiem. Kā arī informē, kāda jums ģimenē ir apskāvienu politika. Lai viņa labāk varētu nojaust, vai, iepazīstoties ar taviem vecākiem, viņai vajadzētu apskauties vai sniegt roku. Vai arī tava mamma metīsies viņai virsū ar sulīgu buču uz vaiga.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment