“IT Waffle Meetup” ar neiro-spēlēm, IoT un automatizēto testēšanu

27.septembrī, Liepājā jau ceturtais “IT Waffle Meetup” – tīklošanās pasākums, kas pulcē vienuviet IT jomas pārstāvjus. Pasākums ap sevi izveidojis IT profesionāļu kopienu, kur iespējams iegūt jaunus kontaktus nozarē, dalīties ar pieredzes stāstiem, kā arī parādīt visiem veiksmīgus IT projektus, rīkus, programmas, kā arī vienkārši papļāpāt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Uz pasākumu aicināti visi, kas darbojas IT jomā. Tāpat kā iepriekšējos IT Waffle Meetup, viss norisināsies brīvā gaisotnē ar stāstiem, vafelēm un dzērieniem. Pasākumā uzstāsies trīs IT nozares pārstāvji ar ļoti atšķirīgām, taču aktuālām tēmām:

“TestDevLab” kvalitātes inženieris Edgars Sēlis, darbojies pie testēšanas procesa izveides un uzturēšanas vairākos lielos ārvalstu projektos. Dalīsies pieredzē, kā no nulles izveidot testēšanas procesu mobilo lietotņu/tīmekļa izstrādes “Agile” projektos. Tāpat tiks parādīts kā izmantot automatizāciju, lai samazinātu izstrādes laiku un nodrošinātu augstāku kvalitāti.

“InPass” – lietu interneta tehnoloģijas, pārdošanas vadītājs Raivis Ekšteins, dalīsies ar pieredzes stāstu, par šobrīd, tik populāro, IoT jeb lietu interneta un gudro ierīču risinājumu izstrādes procesu. Unikāls ieskats biznesa optimizācijas risinājumu izstrādes procesā – uzzināsiet kas un kā jādara, lai no nulles izstrādātu PCB paplašinājumu plati mikrokontrolierim.

“Touched” neiro-spēļu programmētājs Juris Zebņickis studējis Skotijā un pēdējos trīs gadus, brīvajā laikā veido neiro-responsīvu spēļvidi virtuālajā realitātē, kas ļauj lietotājam ietekmēt šo vidi ar savu smadzeņu darbību (jā, izklausās gandrīz neticami), rezultātā veidojot atgriezenisku saiti starp lietotāju un spēli. Pastāstīs un parādīs, kā izstrādā spēli, kas kontrolējama ar prātu! Aicināti visi drosmīgie un apņēmīgie, kas gatavi izmēģināt spēli, kas vadāma tikai ar prātu! Šādi vēl nebūsiet spēlējuši!

Visi stāsti sagatavoti tā, lai būtu interesanti visdažādākajiem klausītājiem, sākot ar programmētājiem, testētājiem un dizaineriem līdz IT projektu un uzņēmumu vadītājiem. Visiem pasākuma apmeklētājiem ir iespēja uzdot jautājumus katram no runātājiem, kā arī papļāpāt par industrijas aktualitātēm un paprasīt viedokli vai padomu.

Tiekamies 27. septembrī, plkst. 18:00, Liepājā, Vecā Ostmala 24, 4.stāvā, “Coworking Liepāja” telpās. Pasākuma programma un vairāk informācijas “IT Waffle Meetup” Facebook lapā.

Ieeja: bezmaksas

Vafeles, dzērieni un labi stāsti: bezmaksas

Reģistrēšanās pasākumam: uz vietas, pasākuma laikā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment