Itāļu arhitekts izgudrojis budžeta klases māju, ko 3 cilvēki var uzcelt 6 stundu laikā (FOTO/VIDEO)

Laikā, kad nekustamā īpašuma cenas teju visā pasaulē ir uzpūstas tik daudz cik nu var, itāļu arhitekts izgudroja budžeta klases māju, kuras uzbūvēšanai ir nepieciešams tikai: kravas auto, pacēlājs, 3 cilvēki un 6 stundas laika!

Itāļu arhitekts/dizaineris Renato Vidāls izgudroja budžeta klases pārvietojamo māju, kuras uzbūvēšana jeb uzstādīšana ir maksimāli atvieglota. Aptuveni 6 stundu laikā pēc mājas piegādes, īpašnieki var jau ievākties! Mājas uzstādīšanai ir nepieciešami 3 cilvēki un pacēlājs.

Lasi vēl: Pāris uzceļ māju no pārstrādātiem, celtniecībā norakstītiem materiāliem; rezultāts satriecošs!

 

Mājas konstrukcija ir jau sagatavota un tiek piegādāta ar kravas auto. Mājas uzstādīšanai ir nepieciešami sagatavoti pamati (anav noteikts konkrēts veids – par to var vienoties pie mājas pasūtīšanas) ar pazemes komunikāciju pievadi. Uz vietas 3 darbinieki ar pacēlāja palīdzību 6 stundu laikā uzstāda māju un pēc tam īpašnieki var droši ievākties.

Šādas pārvietojamās mājas cena ASV ir 33 000 dolāru, kas ir ievērojami lētāk kā iegādāties jau uzceltu māju vai būvēt jaunu.

No ārpuses māja varbūt izskatās neliela, taču iekšā paveras visnotaļ plašas telpas.

Kā arī ir iespējams realizēt savas idejas mājas vizuālajā noformējumā. Kas attiecas uz māju izmēriem, tad uzņēmums piedāvā 290 kvm un 904 kvm mājas. Mājas konstrukcija ir veidota pamatā no metāla un koka.

https://www.youtube.com/watch?v=o8I78DHyC9Y

Lasi vēl: Pāris uzceļ māju no pārstrādātiem, celtniecībā norakstītiem materiāliem; rezultāts satriecošs!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment