Izbijis astronauts atklāj, ko pavisam šokējošu par citplanētiešiem

Edgars Mičels ir 84 gadus vecs bijušais astronauts, kurš devās Apollo 14 misijā uz Mēnesi, 1971. gadā. Viņš ir sestais cilvēks, kurš ir spēris savu kāju uz Mēness. Tagad viņš ir nācis klajā ar paziņojumu, ka citplanētieši mums ir palīdzējuši atturēties no kodolkara starp ASV un Krieviju.

Kad ap 1940to gadu notika ieroču izmēģināšana, tad oficiāli militārie avoti ziņoja par redzētiem citplanētiešu lidaparātiem virs testu zonas. 16. jūlijs, 1945. gads- tas bija laiks, kad notika pirmais kodolieroču izmēģinājums pasaulē, White Sands tuksnesī, Ņūmeksikā.

Edgars apgalvo, ka tieši tas bija tas, kas piesaistīja citplanētiešu uzmanību- kur un kā mēs testējam savus ieročus. Viņi vēlējās uzzināt, cik tālu ir attīstījies mūsu militārais aprīkojums. Ar lielu degsmi Edgars stāsta: “Citplanētieši ir centušies mūs atturēt no kara uzsākšana, viņi cenšas mums palīdzēt dzīvot mierā.”

apollo 14

Mičels apgalvo, ka mūsu tehnoloģijas nav ne tuvu tādā līmenī, kādas ir pieejamas citplanētiešiem. Tieši tāpēc mēs jau sen būtu iznīcināti, ja tas būtu bijis citplanētiešu interesēs.

Cilvēki, kuri tic dzīvībai ārpus Zemes, ir sajūsmā par šo informāciju un viņu prātos tas rada tikai loģiku, ka citplanētieši parādījās mūsu redzes lokā īsi pēc tam, kad mēs atklājām kodol un atom ieročus.

Aizsardzības ministrijas, NLO pētnieks, Niks Poups stāsta: “Sabiedrībā apzināti tiek sēta doma, ka bez mums vēl ir kāda dzīva radība, kura mūs novēro un ir daudz attīstītāka par mums. IR daudz vieglāk cilvēkiem pateikt, ka viņi debesīs ir redzējuši NLO, nevis kādus militāros vai novērošanas lidaparātus.”

“Tas, ka mēs esam novērojuši nezināmus objektus lidināmies ap kodolraķešu bāzēm, ir fakts. Bet tas, ka mēs to nespējam izskaidrot, nenozīmē to, ka tas ir no citas planētas,” stāsta Poups.

Jāatzīst, ka daudzi sazvērestības teorijas piekritēji netic Mičelam, it īpaši, kad viņš sāk stāstīt par citplanētiešiem, jo esot pamatotas aizdomas, ka Mičela ceļojums uz Mēnesi esot bijis uzņemts filmu studijā.

Avots:  dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">hartijs</cite>

    Nu jā, 71 gadā, un par 1940 gadu patperzēja! Nez kādā valodā un vai šampānieti arī strēba?

Leave a Comment