Izcili garšīgi un tikai 4 sastāvdaļas: slavena spāņu šefpavāra salātu recepte

Foto – ekrānuzņēmums

Šie ir slavena spāņu šefpavāra Fernando Kanalessa salāti, bet lieliski tie ir tieši ar to, ka tie ir ārkārtīgi viegli pagatavojami, sātīgi un no vienkāršām sastāvdaļām.

Dažreiz šiem salātiem var pievienot arī vēl konservētas zaļās olīvas, kas ēdienu padara vēl garšīgāku. Protams, ar nosacījumu, ka olīvas jums garšo.

Jāpiebilst, ka spāņu virtuve ir daudzveidīga un bagātīga, kas atspoguļo Spānijas reģionālo dažādību un kultūras ietekmes.

Spāņu virtuvei ir dažādi kultūru simbolizējoši ēdieni, piemēram, paella – tas ir ēdiens, kas sastāv no rīsiem, garšvielām, gaļas, zivīm un dārzeņiem. Interesanti, ka katrā Spānijas reģionā paellai var būt visdažādākās versijas.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Tāpat Spānijai raksturīgs tāds ēdiens kā gaspačo – auksta zupa, kas gatavota no dārzeņiem un tradicionāli to gatavo no tomātiem, paprikas, gurķiem, sīpoliem, ķiplokiem un nedaudz eļļas. To pasniedz vienmēr atdzesētu.

Lasi vēl: Īstās garšas pieskāriens! Viltotie tīteņi ar slepeno sastāvdaļu un tomātu mērci (+recepte: soli pa solim)

Bet šoreiz piedāvājam jums izcilu spāņu šefpavāra salātu recepti, jo, pirmkārt, tie ir ļoti gardi, otrkārt, to pagatavošanai nepieciešams ļoti maz sastāvdaļu.

Foto – Pexels

Sastāvdaļas:

Kartupeļi – 350 grami
Tomāti – 250 grami
Olas – 3 gab.
Sīpols – 100 grami

Lasi vēl: Zināms, kad būs pieejamas pirmās Latvijas zemenes

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment