Izgāju pagalmā un secināju, ka man nozagti vērtīgi dārza instrumenti. Kad sapratu, kas to izdarījis, paliku uz “pauzes”

Paskatoties tuvāk, sapratu, ka tā ir mana pazudusī muca. Par to nebija nekādu šaubu.

Devos uz kaimiņienes māju. Viņa noteikti bija mani ieraudzījusi pa logu, jo ātri izskrēja pagalmā.

– Tu nozagi manu mucu! Tagad es saprotu, ka arī instrumenti, kurus tu it kā iegādājāties, patiesībā pieder man. Bet jau sen pamanīju, ka tava lāpsta ļoti atgādina manu pazudušo lāpstu, – es kliedzu.

 

Kaimiņiene savieba nekaunīgu un neapmierinātu seju un teica:

– Pamēģini to pierādīt! Tas viss ir mans, to var pateikt jebkurš. Mēs ar rajona policistu esam draugi, tāpēc pie tiesībsargiem vari neiet, taisnība tik un tā būs manā pusē!

Biju vienkārši šokēta par tādu nekaunību. Kaimiņiene pastrādāja zādzību un ne mazākajā mērā par to nekaunējās. Es piegāju pie mucas un sāku to velt uz savu pagalmu.

– Atstāj mucu mierā, kaimiņiene auroja.

Tomēr es ignorēju viņas bļāvienus un turpināju ripināt mucu uz priekšu. Kaimiņiene nesāka ar mani cīnīties – acīmredzot, nobijās, ka es tiešām došos pie likumsargiem.

Atnācu mājās un visu izstāstīju vīram. Viņš devās pie kaimiņienes vīra un izaicināja viņu uz sarunu. Kaimiņš teica, ka neesot pārsteigts, viņš zinot, ka viņa madāmai piemīt zagšanas niķis, mēģinājis atradināt viņu no tā, bet neesot izdevies.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Viņš mums atdeva visus instrumentus, ko nekaunīgā sieva bija piesavinājusies.

Lasi vēl: Zemenes ir gandrīz tik lielas kā tava plauksta, un raža ir divreiz lielāka. Es dalos ar 3 vienkāršiem, bet vērtīgiem padomiem

Vai tev šis raksts šķita interesants? Kā tu sadzīvo ar saviem kaimiņiem? Laipni lūgts rakstīt komentāros un dalīties ar rakstu sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment