Izjukušas attiecības izraisa zvērīgu slepkavību, kas uz visiem laikiem sabojā vairāku jauniešu dzīves

1421901006654

Notikums, kas šokēja visu pasauli.

Jaunības mīla var būt veselo prātu aptumšojoša, Sīta Džeksona un Amberas Vraitas romantiskās jūtas izraisīja visnotaļ spēcīgas emocijas. 14 gadu vecumā abi jaunieši sāka satikties un kopš tā laika bija nešķirami, tomēr attiecības pasliktinājās un beigu beigās viņi izmantoja sociālos tīklus, lai viens otru publiski nomelnotu.

Sīts nevēlējās izrādīt, ka viņam lauzta sirds un viņš slēpās aiz bravūrīgās ārienes. Ambera izlikās, ka vēlas ar puisi salabt un viņš piekrita viņas aicinājumam tikties. Tas, kas notika tālāk šokēja visas Amerikas Savienotās Valstis.

Sīts Džeksons (15) dzīvoja Belevīvā, Floridas štatā, tā ir maza pilsētiņa, kurā dzīvo klusi un reliģiozi ļaudis. Acīmredzot, jaunieši vēlējās izklaidēties kā savādāk.

Sīts
Sīts

Sīts bija talantīgs jaunietis, kuram patika braukt ar BMX un skrituļdēli, vēlāk viņš pievērsās kopīgai laika pavadīšanai ar draugiem un draudzeni. 14 gadu vecumā viņš sāka satikties ar Amberu Vraitu. Viņa bija pašpārliecināta meitene, kurai bija daudz draugu.

Atriebība par strīdu sociālajā vietnē Facebook

2011. gada sākumā, kad abi jaunieši bija 15 gadus veci, Sīts atzinās Amberai mīlestībā. Trīs nedēļas vēlāk abi izšķīrās. Ambera apsūdzēja Sītu krāpšanā un vēlāk viņu strīdi nonāca sociālajos tīklos, kur tie bija redzami visiem.

Aprīlī Ambera rakstīja: “Man apriebās, ka tu pret mani izturies kā pret tukšu vietu. Ja tu esi tik lielisks, tiec galā ar savu greizsirdību un atrodi citu draudzeni, kuru sāpināt. Tu zini, ka nebiji man vienaldzīgs. Es turējos tev blakus un mēs daudz kam izgājām cauri. Tikai īsts vīrietis spēj pieņemt, ka meitene no viņa izšķīrusies.”

Ambera
Ambera

Sīts atbildēja: “Mums abiem tas jāaizmirst. Jā, mēs izšķīrāmies, jā, man sāpēja, bet esmu ticis tam pāri. Es ļaušu Maikam dabūt torti un arī to apēst.”

Maiks jeb Maikls Bargo (18) bija Amberas jaunais draugs un viņš gatavs pacelt bijušā pāra strīdu latiņu vēl augstāk. Sīts domāja, ka Maiks nav Amberai gana labs. Tādēļ Maiks ienīda Sītu un izrēķinājās ar viņu visbarbariskākajā veidā.

2011. gada 17. aprīlī Ambera aizsūtīja Sītam vairākas ziņas, lūdzot satikties, lai mēģinātu salabt. Sīts un viņa draugi domāja, ka Amberai noteikti kaut kas padomā. Sīts uztraucās, ka viņam varētu draudēt piekaušana. Par spīti tam, viņa prātu vairāk nodarbināja šķiršanās, tādēļ viņš beigu beigās piekrita satikties.

Tā izrādījās lielākā kļūda viņa dzīvē. Un arī Amberas, Maika un vēl citu cilvēku dzīvē.

Tev, tāpat kā visai pasaulei, būs grūti aptvert, kā tik jauni cilvēki spējuši paveikt kaut ko tik neiedomājamu.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    .Priecājos paziņot, ka esmu vienojies ar mūsu sindikātu apkalpojošo loto brokeri, ka mums tiek piedāts īpaši Ziemassvētku spēļu apmaksas noteikumi. Tas būs mūsu īpašais “Ziemassvētku sindikāts”.
    Kā ieraksts visi īpašie piedāvājumi un atlaides balstās uz regulāru iegādi lielos apjomos, mūsu gadījumā – grupas apjoms tagad ir pietiekošs, lai saņemtu šādu piedāvājumu.
    “Ziemassvētku sindikāts”- iegādāsiemies biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka par katru biļeti maksāsim tikai 11 centus.
    Protams, ir iespēja iegādāties 2 vai pat 3 šādas paketes katram mūsu sindikāta dalībniekam. Lai saņemtu atlaidi, pēc ieiešanas LottoLucker mājaslapā, labās puses apakšā esošajā dialoga logā jāsazinās ar brokeri un jāsaka, ka grib piedalīties Raimonda Ziemassvētku sindikātā.
    Ja vēl neesat reģistrējušies LottoLucker mājaslapā, to var izdarīt no manas saites, kas atrodama šī komentāra galvgalī.
    Pierakstamies, iegādajamies biļešu paketi un rezervējam brīvdienas martā, lai varam kārtīgi nosvinēt pavasara atnākšanu ar neaizmirstami skaistu ceļojumu!
    Veiksmi!

  • <cite class="fn">NELLY</cite>

    SO ES REDZEJU PA TV UN SAJA RAKSTA IR DZUDZ KAS SAGROZITS UN PIEPUSKOTS JO ES REDZEJU DOKUMENTALO FILMU PAR VISIEM APSUDZETAIEM UN INCIDENTA NOTIKUMU. PROTAMS TAS IR NEZELIGS NODARIJUMS , AMBERA TIKA JAU UZREIZ NOTIESATA UZ MUZU TAPAT ARI VISI PAREJI UN PATS SLEPKAVA TIKA NOLEMT NAVENIEKIEM

Leave a Comment