Izmaiņas Volvo vadībā

Par Volvo Group valdes locekli un Volvo Trucks prezidentu iecelts Rogers Alms (Roger Alm). Viņš nomainīja Klāsu Nilsonu (Claes Nilsson), kurš 2019. gada 1. janvārī noslēdza savu ilgo un panākumiem bagāto karjeru šajā amatā. Vienlaikus par grupas valdes locekli un Volvo Group cilvēkresursu viceprezidenti ir iecelta Diāna Niu (Diana Niu).

1962. gadā dzimušais Rogers Alms ieņēma Volvo Trucks Eiropas nodaļas prezidenta amatu. Viņš sāka savu karjeru Volvo Trucks uzņēmumā 1989. gadā un ir ieņēmis tajā vairākus vadošus amatus, tostarp bijis darbības vadītājs Latīņamerikā un Eiropā.

1966. gadā dzimusī Diāna Niu uzņēmusies grupas cilvēkresursu viceprezidentes pienākumus. Diānai Niu ir gandrīz 30 gadu pieredze vadošos cilvēkresursu jomas amatos, pārsvarā Āzijā. Kopš 2014. gada viņa bija Volvo Construction Equipment cilvēkresursu vecākā viceprezidente.

Rogers Alms un Diāna Niu darbu savos jaunajos amatos sāka 2019. gada 1. janvārī.

 

Lai saņemtu vairāk informācijas, apmeklējiet volvogroup.com/press

Volvo Group ir viens no pasaulē lielākajiem kravas automašīnu, autobusu, būvtehnikas, ūdens transporta un rūpniecisko dzinēju ražotājiem. Grupa piedāvā arī visaptverošus finanšu un apkalpošanas risinājumus. Volvo Group, kas nodarbina gandrīz 100 000 cilvēku, pieder ražotnes 18 valstīs, un tā pārdod savus produktus vairāk nekā 190 tirgos. 2017. gadā Volvo Group apgrozījums sasniedza aptuveni 335 miljardus SEK (35 miljardus EUR). Volvo Group ir atklāta akciju sabiedrība ar centrālo biroju Gēteborgā, Zviedrijā. Volvo akcijas ir pieejamas Stokholmas Nasdaq biržā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment