Izmetiet to nekavējoties! Ko nekādā gadījumā nedrīkst turēt mājās

Vēlaties piesaistīt veiksmi un izdošanos? Lūk, priekšmeti un augi, kuriem nebūtu jāatrodas jūsu mājās, jo tie atņem enerģiju un rada nelabvēlīgu auru sev apkārt.

Vai jums kādreiz ir tā bijis, ka diena, tikko iesākusies, nes līdzi vienu neveiksmi pēc otras? Jūs dodaties uz virtuvi vārīt kafiju, bet viss krīt ārā no rokām…
Jums šķiet, ka no gultas esat izkāpuši ar nepareizo kāju, bet iemesls patiesībā slēpjas jūsu mājās. Uzmanīgi apskatiet savu mājokli un, atrodot kaut ko no mūsu sarakstā pieminētā, atbrīvojieties no tā nekavējoties un bez nožēlas! Miers un harmonija, ko iegūsiet, sniegs jums krietni vairāk labsajūtas un prieka nekā tālāk minētie priekšmeti un augi, kurus būs žēl izmest.

1. No rīta pamostoties un kāpjot no gultas, jūs ar ierastu kustību taustāties pēc iemīļotajām mājas čībām. Ar tām mēs arī sāksim mūsu sarakstu. Nekādā gadījumā mājās nedrīkst glabāt nonēsātas un saplēstas čības, lai arī ilgu laiku jums tās likušās pašas ērtākās un mīļākās. Šādi mājas apavi piesaista negatīvo enerģiju, bet jums tā nemaz nav vajadzīga. Var rīkoties viltīgāk un aizstāt pierasto čību modeli pret vieglām pludmales čībiņām.

2. Šis pats princips attiecas arī uz jūsu pārējo garderobi – tajā nav vietas nonēsātām, saplēstām drēbēm vai apaviem. Veiciet savas garderobes inventarizāciju un no tā, ko neesat nēsājuši ilgāk par divām sezonām, droši atbrīvojieties.

3. Paskatīsimies uz traukiem! Ja servīze, ko esat mantojuši no vecmāmiņas, ir ieplaisājusi vai saskrāpēta, nedomājot nesiet to uz atkritumu kasti. Lai cik ierasta un mīļa liktos jūsu krūzīte, ja tā ir ieplaisājusi vai tai ir izplīsis kaut mazākais robiņš, lieciet to blakus vecmāmiņas servīzei atkritumu spainī. Kā zināms, trauki ir ģimenes simbols, tāpēc padomājiet, kādu vēstījumu par jūsu ģimeni sniedz ieplaisājuši vai pat saplīsuši trauki. Turklāt šādos traukos nav vēlams likt produktus, jo tie iegūst negatīvu enerģiju.

4. Istabas augi – zaļa un skaista rota, bet esiet uzmanīgi ar vijīgajiem augiem, tiem nav jāatrodas iekštelpās. Vijīgie augi drīkst vīties un stiepties pretī saulei tikai ēkas ārpusē, jo tad tie sargā jūsu mājas sienas, bet, atrodoties iekštelpās, tie piesaista dažādas slimības.

5. Tas attiecas arī uz niedrēm, īpaši kaltētā veidā, jo tās piesaista nelaimes un slimības. Arī spalvu zāli nav ieteicams turēt mājās, jo jūs taču negribat kļūt par atraitni.

6. Ja jums mājās gadījuma pēc ir iemaldījušās atraitnītes, tad ziniet, ka šiem ziediem noteikti nav vietas jūsu dzīvoklī. Tradicionāli šos ziedus stāda pie baznīcām un kapos, tāpēc jums šādas kaimiņienes noteikti nav vajadzīgas.

7. Citi sausie ziedi, izņemot iepriekš minētos, ir pat ieteicami, jo tie neitralizē negatīvo enerģiju un aizsargā no slimībām.

Lasi arī: Dziednieks Daugavietis iesaka, kā tikt ārā no „apburtā” neveiksmju loka

8. Nākamais punkts attiecas uz tiem, kuri no Jaungada eglītes labprāt šķiras tikai gada vidū – maijā vai jūnijā (runa ir par eglītēm podā). Skujainie zari mājās iederas un nes veiksmi tikai gadu mijas periodā, pārējā laikā tiem nevajadzētu atrasties jūsu dzīvoklī. Eglītei laikus jāsaka ardievas.

9. Ja jums nepieciešams uzlabot ģimenes labklājību vai nodrošināt mierīgu gaisotni mājās, ieteicams iegādāties begoniju. Šis augs ir laimīgu attiecību simbols.

10. Jums uzdāvināja palmu? Brīnišķīgi, tikai nesteidzieties to ienest mājās, citādi reizē varat iegūt nesaskaņas un bēdas. Bet vislabāk par palmām priecāties pie jūras un brīvā dabā, piekrītat?

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment