Izskatās, ka viņi bēg prom no cietuma, bet patiesība ir pārsteidzoša!

 

 

ieslodzitie1

 

Vairāki ieslodzīti, kāda no cietumiem Teksasā, izlauzās no savas ieslodzījuma kameras, taču iemesls nebija vēlme tikt brīvība un aizbēgt no cietuma. Apsargam, kurš sēdējis pie šīs kameras, esot palicis slikti, un viņš zaudējis samaņu. Ieslodzītie, to pamanījuši, centās izlauzties no savas ieslodzījuma kameras un pievērst uzmanību, lai kāds atsteigtos palīgā.

Kad ieslodzītajiem izdevās izlauzties no kameras, viņi esot klieguši un dauzījuši gar sienām, lai citu telpu apsargi sadzirdētu viņus. Kad tas viss pamanīts un sadzirdēts, pārējie apsargi, kuri atsteidzās, ieslodzītos ieslēdza atpakaļ kamerā un nekavējoties izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Kā vēlāk noskaidrojās, samaņu zaudējušajam apsargam esot bijusi sirdslēkme.
Intervijā ieslodzītie stāsta, ka viņi nebija domājuši par to, ka apsargam ir ierocis vai kāds cits aizstāvēšanās līdzeklis, viņi bija domājuši tikai par to kā palīdzēt cilvēkam.
Cik zināms, pārējie apsargi nodomājuši, ka cietumnieki sarīkojuši sacelšanos un tāpēc atskrējuši.

Cietuma pārstāvji stāsta, ka viņi mainīšot kaut ko ieslodzījumu kamerās, lai vairs ieslodzītie nevarētu izlauzties tik viegli no tās un piekļūt tik tuvu kādam apsargam, jo kādreiz tas var beigties letāli nevis veselības dēļ, bet neuzmanības.

Lūk, arī video, kur redzams kā ieslodzītie izlauzās un pievērsa sev uzmanību

 

https://youtu.be/N8eHqd3xwLk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment