Pārtikas produktu ražotāji un izplatītāji bieži vien mēdz izdomāt aizvien jaunus veidus, kā maldināt un apkrāpt savus klientus.
Tagad, kad pircēji kļūst aizvien izglītotāki, viņi sāk pētīt to, ko piedāvā pārtikas ražotāji. Diemžēl apmānīt mūs var ne tikai veikalos, bet arī daudzviet citur.
Šodien mēs jums pastāstīsim, kā no gaļas gabaliem un speciālās gaļas līmes tiek pagatavoti ļoti gardi steiki.
Transglutamināze jeb gaļas līme – produkts, kuru nezināmu iemeslu dēļ vēl nav aizlieguši izmantot pārtikas produktos, un tas ir sastopams ļoti daudzos restorānos visā pasaulē. Ar tā palīdzību daudzos restorānos tiek līmēti kopā gaļas pārpalikumi, lai izveidotu skaistu un “kvalitatīvu” produktu, kas tiek pēcāk piedāvāts klientiem par augstām cenām.
Lasi vēl: BBC: Kā garšo cilvēka gaļa? Vīrietis izgriež daļu kājas, lai to nogaršotu un visu nofilmē
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā gaļa tiek līmēta!
Tevi noteikti interesēs
- Klimata dāvana Jaunajam gadam: meteorologs skaidro, kā beigsies neparasti siltais decembris
- Būs grūti visu nākamo gadu: 5 aizliegumi ziemas saulgriežu dienā, 21. decembrī
- Lieliska sāļā uzkoda Jaungada galdam no lavaša: pilnīgi jauna recepte
- Astrologi nosauc 4 zodiaka zīmes, kurām pēc Ziemas Saulgriežiem 21. decembrī sāksies pilnīgi jauns dzīves posms
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī








