Pārtikas produktu ražotāji un izplatītāji bieži vien mēdz izdomāt aizvien jaunus veidus, kā maldināt un apkrāpt savus klientus.
Tagad, kad pircēji kļūst aizvien izglītotāki, viņi sāk pētīt to, ko piedāvā pārtikas ražotāji. Diemžēl apmānīt mūs var ne tikai veikalos, bet arī daudzviet citur.
Šodien mēs jums pastāstīsim, kā no gaļas gabaliem un speciālās gaļas līmes tiek pagatavoti ļoti gardi steiki.
Transglutamināze jeb gaļas līme – produkts, kuru nezināmu iemeslu dēļ vēl nav aizlieguši izmantot pārtikas produktos, un tas ir sastopams ļoti daudzos restorānos visā pasaulē. Ar tā palīdzību daudzos restorānos tiek līmēti kopā gaļas pārpalikumi, lai izveidotu skaistu un “kvalitatīvu” produktu, kas tiek pēcāk piedāvāts klientiem par augstām cenām.
Lasi vēl: BBC: Kā garšo cilvēka gaļa? Vīrietis izgriež daļu kājas, lai to nogaršotu un visu nofilmē
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā gaļa tiek līmēta!
Tevi noteikti interesēs
- 7 viltīgi veidi, kā peles iekļūst jūsu mājā, un kā tās apturēt
- 5 augi, kurus vajadzētu apgriezt novembrī, pirms nav par vēlu
- Cik bieži patiesībā vajadzētu izslēgt vai restartēt mobilo tālruni
- Viņš aizgāja prom no savas sievas latvietes un apprecēja vācieti, tomēr pēc gada viņš gribēja bēgt atpakaļ uz Latviju
- Kāpēc šajā dienā jānoglauda balts suns: bet ko nedrīkst darīt 6. novembrī, lai nepiesauktu neveiksmes
- Cilvēki, kuri gūst panākumus gandrīz visā, ko uzsāk, parasti praktizē šos 5 ikdienas ieradumus







