Ja cilvēka vārdā ir kāds no šiem 3 maģiskiem burtiem, tad viņš ir īsts laimes luteklis. Skaties, varbūt arī tev ir šīs izredzes!

Šoreiz mēs pastāstīsim par trim īpašiem burtiem – ja cilvēka vārdā ir vismaz viens no tiem, viņš gaida ļoti laimīgu likteni. Tomēr, ja šie trīs burti ir visi vienlaicīgi vienā vārdā, tas var norādīt uz to, ka šī persona ir kāds īpašs Visuma luteklis.

 

Šai personai dzīve būs viegla un pilna prieka, viņam nebūs jācieš trūkums ne pēc naudas, ne pēc veiksmes un personīgās laimes.

 

Mūsu vārdu izvēle nes lielu nozīmi, jo katrs burts nes sevī īpašu enerģiju un vibrāciju. Austrumos bērniem joprojām dod vārdus, kas saistās ar laimi, bagātību un mīlestību, un tiem, kuriem ir šādi vārdi, bieži vien klājas labāk un liktenis ir vieglāks.

 

Es zinu daudzus stāstus par cilvēkiem, kuri mainījuši savu vārdu un pēc tam piedzīvojuši būtiskas izmaiņas savā dzīvē. Šīs izmaiņas var skaidrot ar vibrāciju maiņu, kas notiek, kad mainās cilvēka vārds. Šīs vibrācijas ietekmē dzīves virzienu, apkārtējos apstākļus un vispārējo dzīves kvalitāti, bieži radot pārsteidzošus rezultātus.

Katrs burts rada savu enerģiju un var ietekmēt cilvēka likteni, taču es gribētu pievērsties tiem burtiem, kas nes veiksmi, labklājību un laimi. Šādi burti ir trīs:

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Burts E

Šis alfabēta elements rada ļoti harmoniskas vibrācijas, māca priecāties par dzīvi un stoiciski pieņemt likteņa sitienus, būt optimistam un nezaudēt ticību sev. Šis burts palīdz cilvēkam piesaistīt savā dzīvē visu, ko viņš vēlas. Šī burta spēcīgākā pozīcija ir 1., 2., 3. un 7. vieta vārdā.

Nākošos vārda burtus skaties lasot tālāk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment