Ja ieraugi šādu svītru uz naga, OBLIGĀTI ir jādodas pie ārsta. Jo ātrāk, jo labāk!

Ja novēro kādam šādu svītru uz naga, tad izdari labu darbu un aicini viņu doties pie ārsta – varbūt pat izglābsi cilvēka dzīvību! Izlasi šīs sievietes pieredzi un uzzināsi kā tas nākas, ka tumša svītra uz naga var būt dzīvībai bīstama!

Kāda sieviete bija nolēmusi sevi palutināt un devās uz skaistumkopšanas salonu, lai uztaisītu manikīru. Tajā reizē šo sievieti apkalpoja manikīre Lisa Harigtona Viljamsa. Saskaņā ar laikrakstu The Mirror, Lisa pamanīja, ka viņas klientei bija melna līnija nagu vidū. Arī kliente bija ievērojusi šo līniju un tieši tāpēc vēlējās nokrāsot nagus ar melnu laku, lai šī kaitinošā līnija nebūtu redzama.

Pēc gada pieredzes šajā jomā, Lisai bija aizdomas, ka šāda līnija varētu liecināt par nopietnām veselības problēmām, par cik šādas nagu diskolorācijas (no veselības viedokļa) tika apspriestas arī citos skaistumkopšanas salonos, kur viņa strādāja. Kā profesionāle, Lisa nevēlējās nobiedēt savu klienti, taču viņa nevarēja klusēt – sirdsapziņa neļāva. Viņa aicināja sievieti pēc iespējas ātrāk apmeklēt ārstu un pārliecināties par savu veselības stāvokli.

Dažas dienas vēlāk kliente piezvanīja atpakaļ uz skaistumkopšanas salonu, lai pastāstītu Lisai par to, kas viņai kaiš.

Lasi vēl: Ieauguši nagi var izrādīties kaut kas daudz nepatīkamāks, nekā varētu domāt! (+ VIDEO)

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment