Tad ņemu 150-170 gramus vārītas kūpinātas krūtiņas un sagriežu mazos kubiņos. Sagriezto krūtiņu liek bļodā ar pārējām sastāvdaļām.
Tur pievienoju 100 ml gaišā alus (jebkura) un ieberu 240 gramus miltu, visu kārtīgi samaisu līdz viendabīgai konsistencei.
Tad uzkarsēju pannu, leju augu eļļu un, izmantojot ēdamkaroti veidoju nelielas kārtīgas “pankūkas”.
Apcep no katras puses līdz zeltaini brūnai, apmēram 4 minūtes.
Un, lai pankūkas būtu vēl garšīgākas, gatavoju tām mērci. Tas tiek darīts ļoti ātri un vienkārši.
Šim nolūkam es ņemu:
skābs krējums – 200 grami
zaļie sīpoli – 3 spalvas
pētersīļi – 3,4 zariņi
baziliks – 2 zariņi
Visus zaļumus smalki sagriežu un sajaucu ar skābo krējumu. No tā sanāk ļoti garšīga mērce! Tas lieliski sader arī ar gaļu un citiem ēdieniem!
Lasi vēl: “Spilgta mīlestības gaisma”: 2024. gada februāra vidū 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos romantikas attiecībās
Tas arī viss, gardas, vienkāršas un ātras vakariņas ir gatavas! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Lācis pastaigājas mājas pagalmā un ģimenei to izdodas nofilmēt: brūnie lāči kļūst aizvien drošāki (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Kāpēc vīri aiziet no labām sievām: patiesā atbilde, ko negribas zinātby Rinalds Bergmanis
- Latviešu triks, kā atdzesēt auto salonu 30 sekundēs bez gaisa kondicionieraby Rinalds Bergmanis