Tad ņemu 150-170 gramus vārītas kūpinātas krūtiņas un sagriežu mazos kubiņos. Sagriezto krūtiņu liek bļodā ar pārējām sastāvdaļām.
Tur pievienoju 100 ml gaišā alus (jebkura) un ieberu 240 gramus miltu, visu kārtīgi samaisu līdz viendabīgai konsistencei.
Tad uzkarsēju pannu, leju augu eļļu un, izmantojot ēdamkaroti veidoju nelielas kārtīgas “pankūkas”.
Apcep no katras puses līdz zeltaini brūnai, apmēram 4 minūtes.
Un, lai pankūkas būtu vēl garšīgākas, gatavoju tām mērci. Tas tiek darīts ļoti ātri un vienkārši.
Šim nolūkam es ņemu:
skābs krējums – 200 grami
zaļie sīpoli – 3 spalvas
pētersīļi – 3,4 zariņi
baziliks – 2 zariņi
Visus zaļumus smalki sagriežu un sajaucu ar skābo krējumu. No tā sanāk ļoti garšīga mērce! Tas lieliski sader arī ar gaļu un citiem ēdieniem!
Lasi vēl: “Spilgta mīlestības gaisma”: 2024. gada februāra vidū 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos romantikas attiecībās
Tas arī viss, gardas, vienkāršas un ātras vakariņas ir gatavas! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Uzaugu Kanādā, un šīs ir lietas, ko nesaprotu par latviešu sievietēm: ”Kā jūs to varat darīt”
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Sinoptiķi atklāj, vai novembra mēnesis atnesīs pirmo sniegputeni: ”Katrā ziņā, viegli nebūs…”
- Kādā Preiļu veikalā redzēju kā darbinieks no banānu kastēm ņem ārā mazus maisiņus: atklāju kas tie bija
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski













