Tad ņemu 150-170 gramus vārītas kūpinātas krūtiņas un sagriežu mazos kubiņos. Sagriezto krūtiņu liek bļodā ar pārējām sastāvdaļām.
Tur pievienoju 100 ml gaišā alus (jebkura) un ieberu 240 gramus miltu, visu kārtīgi samaisu līdz viendabīgai konsistencei.
Tad uzkarsēju pannu, leju augu eļļu un, izmantojot ēdamkaroti veidoju nelielas kārtīgas “pankūkas”.
Apcep no katras puses līdz zeltaini brūnai, apmēram 4 minūtes.
Un, lai pankūkas būtu vēl garšīgākas, gatavoju tām mērci. Tas tiek darīts ļoti ātri un vienkārši.
Šim nolūkam es ņemu:
skābs krējums – 200 grami
zaļie sīpoli – 3 spalvas
pētersīļi – 3,4 zariņi
baziliks – 2 zariņi
Visus zaļumus smalki sagriežu un sajaucu ar skābo krējumu. No tā sanāk ļoti garšīga mērce! Tas lieliski sader arī ar gaļu un citiem ēdieniem!
Lasi vēl: “Spilgta mīlestības gaisma”: 2024. gada februāra vidū 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos romantikas attiecībās
Tas arī viss, gardas, vienkāršas un ātras vakariņas ir gatavas! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Kad 65 gadus vecais “dīvāna īrnieks” kļuva nekaunīgs, viņa sieva pateica vienu frāzi…
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- TESTS: Izvēlies attēlu un uzzini, kāda neredzama enerģija šobrīd “raksta” tavu dzīves stāstu
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša
- Likumsargi atgādina, ka šādi aprīkot automašīnu ziemā nedrīkst un par to var pienākties arī sods















