Tad ņemu 150-170 gramus vārītas kūpinātas krūtiņas un sagriežu mazos kubiņos. Sagriezto krūtiņu liek bļodā ar pārējām sastāvdaļām.
Tur pievienoju 100 ml gaišā alus (jebkura) un ieberu 240 gramus miltu, visu kārtīgi samaisu līdz viendabīgai konsistencei.
Tad uzkarsēju pannu, leju augu eļļu un, izmantojot ēdamkaroti veidoju nelielas kārtīgas “pankūkas”.
Apcep no katras puses līdz zeltaini brūnai, apmēram 4 minūtes.
Un, lai pankūkas būtu vēl garšīgākas, gatavoju tām mērci. Tas tiek darīts ļoti ātri un vienkārši.
Šim nolūkam es ņemu:
skābs krējums – 200 grami
zaļie sīpoli – 3 spalvas
pētersīļi – 3,4 zariņi
baziliks – 2 zariņi
Visus zaļumus smalki sagriežu un sajaucu ar skābo krējumu. No tā sanāk ļoti garšīga mērce! Tas lieliski sader arī ar gaļu un citiem ēdieniem!
Lasi vēl: “Spilgta mīlestības gaisma”: 2024. gada februāra vidū 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos romantikas attiecībās
Tas arī viss, gardas, vienkāršas un ātras vakariņas ir gatavas! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Debesis 15.jūlija dienā pastāstīs, kāda būs vasaras otrā puse — to zināja jau mūsu senčiby Sandra Vīgante
- Igauniete uzceļ māju tikai par 2000 eiro – tagad to apbrīno arī viņas kaimiņi (Foto)by Rinalds Bergmanis
- Aromātisks ābolu ievārījums 10 minūtēs: vienkāršs un gards, bet ziemā lieliski piemērots saldajiem pīrāgiemby Rinalds Bergmanis