Ja jums mājās ir kāposti, ar šo varēsiet gardi pabarot visu ģimeni: sātīgs, maciņam draudzīgs ēdiens, kas gatavs 10 minūtēs

Jums nav jātērē daudz sava laika, lai pagatavotu gardus ēdienus. Šai receptei ir jāiztērē apmēram tikai 10 minūtes no sava laika. Pēc tam tikai ielieciet cepties un gaidiet, kad gatavs.

Šis kāpostu pīrāgs ir ļoti sātīgs, garšīgs un vienkārši pagatavojams. Turklāt tas neprasa lielus ekonomiskos izdevumus. Šo recepti labāk ierakstiet savā recepšu kladē, jo esam droši, ka jums tā ļoti iepatiksies. Lai viss izdotos, kā nākas, uzmanīgi izlasiet šo soli pa solim.

Viena no šīs receptes īpatnībām – kefīrs. Kefīrs, pateicoties savām skābpiena īpašībām, piešķir mīklai mīkstumu un gaisīgumu. Tas arī padara mīklu elastīgu un viegli izstrādājamu, ļaujot tai skaisti izcepties un kļūt zeltainai, bet vienlaikus saglabāt mitrumu. Kāposti, īpaši, ja tos viegli apcep ar sīpoliem, iegūst dabīgu saldumu un bagātīgu garšu. Šis kontrasts starp maigo mīklu un sulīgo, aromātisko kāpostu pildījumu ir tas, kas rada izcilo garšu balansu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

1. Uzkarsē eļļu katliņā, liek cepties sasmalcinātus sīpolus. Apcep, līdz kļūst caurspīdīgi.

2. Tajā pašā katliņā liek cepties sasmalcinātus kāpostus, pievieno sāli un maltus melnos piparus pēc garšas. Apcep apmēram 3 līdz 5 minūtes uz vidējas uguns, laiku pa laikam maisot.

Bez rauga, cepamā pulvera vai sodas – brīnišķīgi kraukšķīgi plācenīši no minimāla sastāvdaļu daudzuma

3. Pēc tam, kamēr sīpoli un kāposti atdziest, sāk gatavot mīklu. Ielej bļodā istabas temperatūras kefīru, pievieno olas un sāli. Maisa ar mikseri līdz viendabīgai masai, ieber cepamo sodu, vēlreiz samaisa.

Tālāk seko ļoti svarīgs receptes solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment