4. Divās kārtās pievieno izsijātus miltus, katru reizi samaisot. Mīklai jābūt biezai, bet ne pārāk blīvas konsistences.
Lasi vēl: PSRS laiku iecienītākā un dārgākā ēdnīcu zupa – recepte, ko mans tēvs glabājis gadu desmitiem
5. Pusi mīklas ielej ar cepampapīru izklātā formā. Ja nepieciešams, ar lāpstiņu izlīdzina mīklu. Virsū izklāj kāpostu pildījumu. Virsū liek otru mīklas pusi.
6. Cep pīrāgu 40 līdz 50 minūtes cepeškrāsnī, kas ir uzkarsēta līdz 180 °C. Kad pīrāgs ir gatavs, ļauj tam nedaudz atdzist formā un, pasniedz to, pārlej ar izkausētu sviestu.
7. Pēc šīs receptes principa var izmantot jebkuru pildījumu, tomēr šis pildījums ar kāpostiem izdodas ļoti garšīgs un sātīgs.
Sastāvdaļas:
Kefīrs (3,2%) – 400 ml
Olas – 2 gab.
Sāls – 1 tējkarote
Cepamā soda – 0,5 tējkarotes
Milti – 300-330 grami
Pildījumam:
Sīpols – 1 gab.
Kāposts – 600 g
Sāls, malti melnie pipari – pēc garšas
Tevi noteikti interesēs
- Ja iedzīvotāji 31.decembrī šajā Latvijas pilsētā šaus salūtu ātrāk nekā paredzēts – gaidāms sods līdz 1400 eiro
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Satraucoša zīme – aizcērtas durvis vai logs: ko nedrīkst darīt 21. novembrī, lai neizbiedētu laimi un veiksmi prom no mājām
- Gardais uzkodu “Napoleons” ar trim pildījumiem, kas vienmēr izceļas uz svētku galda un garšo visiem
- Viesmīle pamanīja gredzenu uz miljonāra rokas un teica: “Manai mātei ir tieši tāds pats”, bet vīrieša atbilde visu mainīja








