Ja vēlies būt īsts vīrietis, tad tev noteikti ir jābūt ŠĪM lietām!

Šefpavāra nazis

Nekas nav nepievilcīgāks par vīrieti, kurš “zāģē” gaļu neaso nažu dēļ. Iegādājies vienu dārgāku, kvalitatīvāku šefpavāra nazi, lai nekad nebūtu jāpiedzīvo apkaunojums.

Šūts uzvalks

Piekritīsi, ka ir ļoti grūti veikalā atrast uzvalku, kas derētu kā uzliets. Tieši tādēļ vienreiz nepažēlo naudu un dodies pie drēbnieka, kurš uzšūs tev tādu uzvalku, kas padarīs tevi neatvairāmu.

Paraksta smaržas

Ja cilvēks lieto konkrētas smaržas, tās kļūst par viņa parakstu – nemaini savu aromātu pēc katras izlietotās pudelītes, bet gan atrodi tādas smaržas, kas tev liekas ideāli piemērotas tev, un pieturies pie tām.

Prezervatīvi

Ja esi seksuāli aktīvs vīrietis, kuram patīk piedzīvojumi, prezervatīvu nēsāšana līdzi ietilpst spēles noteikumos. Tas tikai liecinās par to, ka domā uz priekšu un esi atbildīgs.

Lasi vēl: Ja tev piemīt šīs prasmes, tu esi īsts vīrietis

Gadījumam atbilstošas glāzes

Noteikti pazīsti kādu cilvēku, kurš pie sevis mājās pasniedz dzērienus nepiemērotās glāzēs. Neesi tas vīrietis – iegādājies katram dzērienam piemērotu glāzi – tas liecinās par tavu elegantumu pat tad, ja viesiem nebūs svarīgi, no kādas glāzes malkot dzērienu.

Sporta zāles abonements

Ikvienam vīrietim ir jānodarbojas ar sportu, lai uzturētu sevi labā formā. Slinks vīrietis, kurš tik to vien dara kā sēž mājās, nevienam neliksies elegants un cienījams.

Gludeklis un gludināmais dēlis

Tu nedrīksti doties uz darbu vai jebkur citur saburzītās drēbēs. Tāpat tu nedrīksti vienmēr likt savai sievai gludināt savus kreklus!

Šķiltavas

Šķiltavas nebūtu jānēsā līdzi tikai smēķētājiem. Tās noder arī pavisam citos gadījumos – lai iekurtu ugunskuru, “atdzīvinātu” ietiepīgu pildspalvu, kas vairs neraksta, vai lai aizdedzinātu sievietes cigareti – un šie ir tikai daži pielietojumi.

Avots: nextluxury.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment