Ja vēlies būt patiesi laimīgs šajā dzīvē, tad tev ir jāizdara ŠIE 8 soļi!

2

1. Neapskaud nevienu – tā vietā priecājies par apkārtējo sasniegumiem, uzklausi viņu padomus, pieņem palīdzību, ja tev to piedāvā  un turpini tiekties pēc saviem panākumiem!

2. Nestrādā bezgalīgi daudz – lai nopelnītu daudz naudas, protams, ir kārtīgi jāstrādā, taču strādāšana līdz vēlai naktij un atpūtas upurēšana noteikti nav tā vērta. Ja jūti, ka dari vairāk nekā nopelni, tad vai nu pārrunā šo jautājumu ar darba devēju vai mani darbu!

3. Nebaidies izvirzīt sev mērķus un tiektes pēc tiem – neviens īdz šim vēl nav sasniedzis savus mērķus, tikai fantazējot par tiem. Dari – tu to vari!

4. Nevilcienies – nav tāda lieta kā “labāki laiki”. Ja jūti, ka tev ir pietiekami daudz enerģijas, lai uzsāktu savu mērķu sasniegšanu, tad aiziet!

5. Mazāk koncentrējies uz pagātni – mēs visi pieļaujam kļūdas. Domā nevis par to, cik daudz esi kļūdījies, bet gan, ko no šīm kļūdām tu esi iemācījies un pielieto šīs zināšanas savai attīstībai! Dzīvo ar skatu uz nākotni, bet apziņu, ka dzīvo šodien.

Lasi vēl: Meitene, kura laimēja loterijā, savam draugam pirka dārgas dāvanas; Tas nebeidzās labi

6. Apslāpē savu iekšējo perfekcionismu – mēs visi vēlamies būt perfekti, ar perfektām attiecībām un perfektu darbu, bet vajag nolaisties uz zemes un saprast, ka nav tāda lieta kā būt perfektam – ir tikai cilvēki, kuri spēj visus trūkumus novirzīt no cilvēku redzes loka.

7. Nemeklē attaisnojumus ne sev, ne citiem – atzīsti savas kļūdas, izlabo tās, pieņem mācības, kuras gūsti no savām kļūdām un dzīvo tālāk. Nemeklē attaisnojumus arī citu vietā – ja cilvēks ir pieļāvis kļūdu, pasaki to viņam acīs.

8. Dzīvo pēc savām ekspektācijām – atstāj vecāku un citu tuvu cilvēku ekspektācijas attiecībā uz tevi aiz muguras, koncentrējies uz savām – tikai tā tu būsi laimīgs!

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment