Ja vīrietim sieviete nav vajadzīga, viņš ar viņu darīs šīs 5 lietas

Ikvienai sievietei visnepatīkamākā sajūta attiecībās ar vīrieti ir nepiepildītu vajadzību un vientulības sajūta. Un nav obligāti teikts, ka, lai šādas sajūtas rastos, starp vīrieti un sievieti jābūt strīdiem un nesaprašanām. Vienkārši sievietes dvēselē rodas bailes, aizvainojums un izmisums.

Kādi ir iemesli šādām sievietes jūtām? Atbilde ir ļoti vienkārša – neveselīga atkarība. Šajā situācijā sieviete skaidri apzinās, ka vīrietim viņa ir pārstājusi patikt, taču viņš nevar viņu palaist. Tāpēc viņa turpina izturēt vīrieša nepanesamo attieksmi pret sevi.

LASI VĒL: Pugačova, kurai ir 73 gadi, gatavojas kļūt par māti

Jebkuras ciešas attiecības ir balstītas uz atkarību. Bet šajā gadījumā tā ir “neveselīga atkarība”. Tas nozīmē, ka cilvēks dzīvo tikai šīm attiecībām, un viņa personīgās intereses tiek novirzītas otrā plānā. Galvenais nepalikt vienam ar sevi.

Jebkurās cilvēciskās attiecībās ir nepieciešams līdzsvars. Gudras sievietes uzreiz saprot, ja vīrietis par viņām zaudējis interesi, un mierīgi aiziet. Bet sievietes, kuras bieži apdedzinās, cieš no situācijas izpratnes trūkuma.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment