Jauna mode- bezdzimuma apakšveļa!

Play out

Pasaule iet maziem soļiem uz vienlīdzību. Arī apakšveļas industrija cenšas neatpalikt!

 

Dzimuma neitrālas apakšveļas ražotāji Play Out ir sākuši jaunu reklāmas kampaņu, kurā par apakšveļas modeļiem tiek izmantotas sievietes, kurām ir bijis krūts vēzis.

Tas ir darīts ar nodomu, lai sabiedrībā neļautu aizmirst šāda vēža klātesamību, ka tas var atņemt tavas māsas, draudzenes un mātes dzīvību. Tā pat ir mērķis cilvēkiem pamainīt savu skatījumu uz vispār pieņemto sievišķību.

Modelēm, kuras ir kompānijas draugi, bija jāveic abu krūšu mastektomija pietiekami agrā vecumā, bet viņas izvēlējās neatjaunot savas krūtis ar implantu palīdzību.

underware2

Rezultāts ir brīnišķīgs! Ir iegūti skaisti attēli ar sievietēm, kuras mīl savu ķermeni un ir pilnīgi pieņēmušas to kāds tas ir.

Pasaulē 1 no 8 sievietēm, bet 1 no 1000 vīriešiem var saslimt ar krūts vēzi. 58% sieviešu pēc krūšu noņemšanas, izvēlas neatjaunot savas krūtis.

“Kādēļ man vajadzētu popularizēt nepatiesu pieņēmumu, ka visām sievietēm ir krūtis, ja tas nav patiess?” jautā sieviete, kura pārdzīvoja krūts vēzi, “Nēsājot nedabīgas krūtis, tas man neko labu nedarīt ne fiziski, ne garīgi. Ir vairāki ķermeņu tipi, tāpēc ir vērts parādīt tos visus, lai cilvēku prātos nerodas standarti un cenšanās tajos iekļauties.”

underware

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment