Tēvs nespēja izturēt pārinodarījumu meitai un izdara pašnāvību! Kāpēc?!

Dad Gareth Reeve killed hismelf because he could not cope with the guilt of failing to stop an attack on daughter Jessica. Pic: M & Y News Agency, Portsmouth

Mēs nekad nezinām, kā un kas ietekmēs mūsu nākamās dzīves izvēles un soļus, bet šis atgadījums tēvam bija pārāk nepanesams …

Gerets Rīvs (Gareth Reeve), 47 gadus vecs vīrietis, kurš bija laimīgs tēvs un mīlēja savu darbu- smago automašīnu vadīšanu. Viņa dzīve mainījās kādā dienā, kad viņa mājā ielauzās zaglis un izrēķinājās ar viņa meitu, Džesiku.

Lai uzzinātu vairāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">bec</cite>

    meitai veel lielaaku paardziivojumu sagaadaaja

  • <cite class="fn">zann</cite>

    Nē u “ideāls” un egoistisks papucis…Nepietiek, ka meitai tā jau slikti vēl šo uzgāž uz galvas….

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Jūs nesapratāt līdz galam šo stāstu! Meita nomira. Tēvs nespēja pārdzīvot. Mirušie vairs necieš…

  • <cite class="fn">Sidža</cite>

    Ak,ja mēs spētu paredzēt notikumus uz priekšu…….

  • <cite class="fn">Pāķis</cite>

    Nav saprotama, nav gļēvulis, bet vājš cilvēks, kam neizturēja nervi.
    Jāsaka, ka te uzdevumu augstumos nebija mediķi, pie kuriem viņš meklēja atbalstu un palīdzību.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    arp

  • <cite class="fn">naw svarigi</cite>

    lohi,būtu uzrakstījuši vismaz pilnu aprakstu…lai var saprast…mājā ielauzās zagļi un izrēķinājās ar meitu.Tēvs no pārdzīvojumiem pakārās..

  • <cite class="fn">ivo grava</cite>

    domaaju katram saapeetu sirds par savu beernu pilniigi saprotu vinju,bet taadeelj nav jaaliek rokas uz seviim.,aciimredzot iisajaa briidii nebij kaada blakus,kas atbalstiitu!

  • <cite class="fn">juris</cite>

    Arsti pasvaki bija, ka ari tetim nervi pasvaki. Vajadzeja ne pasam galu darit, bet tos zaglus meklet un vinus nodot tiesai. Bet ja sliktaki nervi, tad tiem zagliem meitas liktenis. Pec tam vareja ar sevi darit ko grib.

  • <cite class="fn">es</cite>

    Cilvēks neprata sadzīvot ar stresu – vai nu vājš no dabas, vai tāds izaudzināts. Psihologs – speciālists – nemācēja tikt galā , cerams, ka tagad iet pie otra psihologa un arī netaisās kārties.
    Nesapratu tikai, kāpēc mums par to būtu jādomā.

  • <cite class="fn">Valentina</cite>

    Ko jūs te runājat – nedod Dievs, kādam to piedzīvot…..

  • <cite class="fn">Ricx</cite>

    Šajā aprakstā nav līdz galam saprotams kādā veidā zagļi izrēķinājās ar meitu – (izvaroja, noslepkavoja vai kā citādi?)….

  • <cite class="fn">vins</cite>

    vinam saluza viriesa ciena pret sevi ka tadu-vins bija domajis un savagalva nostdijis dzivibu atdot par meitu ja kas notiks,bet te peksni nevareja neko.saka uzskatit sevi par mazvertigu iegaja kompleksos sadomajas ka buss velak un lieta darita.vienkarsi nebija labi psihiatri blakus.nebija kas vinu no jauna saved ar meitu-saprotams ar psihiatra palidzibu,lai iesaktu dzives gajumu no sakuma.un tad vel kaimini kuri savas meles trina.tevs nebija glevulis meitai pardzivojumi nebija vina lil=elako jau bija pardzivojusi-paradijas sabiedribas trulums un nekopitence sadas situacijas.

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju piepildīt sapņus! https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Bija tāda filma “Law abiding citizen”. Smaga filma. Iesaku noskatīties.
    Bet nu skaidrs, ka jebkurā gadījumā, ir daudz labāk, ja esi materiāli situēts, nekā pliks un nabags.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment