Kā pareizi noslaucīt klēpjdatora ekrānu, nebojājot displeju: noderīgi padomi

Vai esat kādreiz aizdomājušies, kā iztīrīt klēpjdatora ekrānu? Tāpat kā jebkurš priekšmets, arī šīs ierīces kļūst netīras, un ilgstošas lietošanas dēļ uz tām uzkrājas putekļi un gruži.

Tomēr šādas ierīces tīrīšana var būt sarežģīts uzdevums, jo tas jādara uzmanīgi, lai nesabojātu displeju.

Izslēdziet klēpjdatoru

Pirms kaut ko darāt, izslēdziet klēpjdatoru. Noteikti izslēdziet to arī tad, ja tas ir pieslēgts kontaktligzdai. Tas ne tikai nodrošinās drošību, bet arī ļaus jums vieglāk pamanīt miljoniem putekļu uz ekrāna.

Rūpīgi noslaukiet

Izmantojiet mikrošķiedras drānu, lai viegli noslaucītu ekrānu. Netīriet ar salveti, papīra dvieli vai parastu drānu. Tās var nopietni sabojāt ekrānu, saskrāpējot tā virsmu.

Šis solis ir efektīvs, lai atbrīvotos no putekļiem, un dažos gadījumos ar to var būt pat pietiekami. Tomēr, ja redzat noturīgākus netīrumus, jums palīdzēs turpmāk minētie padomi.

Lasi vēl: Nosauktas krāsas, ar kurām aizliegts krāsot mājas sienas. Sabojās noskaņu un “nobiedēs” potenciālos pircējus

Izmantojiet nedaudz destilēta ūdens

Paņemiet nedaudz destilēta ūdens. Samitriniet ar šādu ūdeni drānu un viegli noslaukiet ekrānu. Ir ļoti svarīgi pārliecināties, vai ūdens ir tieši destilēts vai filtrēts, jo krāna ūdens satur neredzamus minerālus, kas var sabojāt ierīces ekrānu. Tāpat nekad neuzsmidziniet ūdeni tieši uz ekrāna, bet tikai uz drānas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment