Kā pareizi noslaucīt klēpjdatora ekrānu, nebojājot displeju: noderīgi padomi

Ekrāna tīrīšanai izmantojiet aerosolu

Brīdinājums. Šo soli drīkst veikt tikai tad, ja klēpjdatora ekrāns ir patiešām stipri netīrs. Ja joprojām redzat traipus, kas šķiet pārāk noturīgi, izmantojiet ekrāna tīrīšanas aerosolu. Uzsmidziniet nelielu daudzumu uz drānas un noslaukiet to.

Izmantojiet izopropila

Šis solis paredzēts tiem, kam nav ekrāna tīrīšanas aerosola. Sajauciet 70 % izopropila ar 30 % ūdens un samitriniet ar to drānu. Nenovērtējiet par zemu to, cik svarīgi ir maisījumam pievienot ūdeni; spirta atšķaidīšana ir ļoti svarīga.

Rūpīgi noslaukiet ekrānu un pievērsiet īpašu uzmanību grūtāk tīrām vietām. Nav stingra noteikuma, ar kādu kustību vajadzētu veikt tīrīšanu, taču ieteicams veikt apļveida kustības, jo tas novērš svītru veidošanos uz ekrāna.

Izžāvējiet ekrānu

Tagad, kad klēpjdatora ekrāns izskatās kā jauns, nosusiniet to ar sausu mikrošķiedras drānu. Noteikti žāvējiet rūpīgi, lai noņemtu lieko mitrumu. Kad esat pārliecinājušies, ka ekrāns ir pilnīgi sauss, varat atkal ieslēgt klēpjdatoru.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment