Jaunas iespējas: kā izmainīsies liktenis aptumsuma koridorā no 25. oktobra līdz 8. novembrim


Saskaņā ar astroloģes Irinas Porokhinas sacīto, no divdesmit piektā oktobra līdz novembra vidum cilvēki izjutīs aptumsumu koridora ietekmi.

Zvaigžņu eksperti apgalvo, ka šis ir ļoti nelabvēlīgs periods, jo pastāv zaudējumu un satricinājumu risks. Bet tajā pašā laikā tas sniedz arī jaunas iespējas, kuras jums ir jāspēj izmantot.

Saules aptumsums Svaru zīmē 25. oktobrī

Aptumsumu koridors sāksies 25. oktobrī plkst.12:50 ar Saules aptumsumu. Veidosies Saules, Mēness un Ketu kombinācija, kas radīs lielas grūtības saskarsmē, darba un personiskajās attiecībās, kā arī veicinās iekšēju diskomfortu.

Aktīvās un spēcīgās Saule aptumsums novedīs pie negaidītiem notikumiem un pārvērtībām, kā arī pie vēlmes rīkoties un uzvarēt.

Mēness aptumsums Aunu zīmē 8. novembrī

Gaidāmo aptumsumu koridoru noslēgs Mēness aptumsums Auna zvaigznājā 2022. gada 8. novembrī plkst.10:00. Šis notikums savu maksimumu sasniegs šajā dienā tuvāk 13:00, kad Mēness izveidos kombināciju ar planētu Rahu. Šī kombinācija bloķēs visas cilvēku pozitīvākās īpašības, sēs šaubas un maldus, rādīs izkropļotu pasaules uztveri. Šis ir trauksmes, fobiju, aizkaitinājuma, nepareizu lēmumu un kļūdu laiks visās dzīves jomās.

Neskatoties uz to, Mēness aptumsums būs ne tik skarbs kā Saules aptumsums 25. oktobrī un nenesīs ilgtermiņa sekas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment