Šodien padalīšos ar salātu recepti, tos var pagatavot gan uz Lieldienām, gan kādiem citiem svētkiem vai ģimenes svētkiem, ir budžetam draudzīgi un ārkārtīgi garšīgi.
Sastāvdaļas:
Gaļa 350 g
Korejiešu burkāni 250 g
Gurķis 1 gab.
Konservētas pupiņas 430 g (1 b.)
Sojas mērce 6 ēd.k.
Paprika 2 tējk.
Sāls, majonēze vai skābais krējums
Pagatavošana:
Sāksim ar to, ka gaļu nomazgājam un noņemam no tās visu lieko, sagriežam gabaliņos. Pieberam nedaudz sāli. Pievieno saldo papriku.
6 ēdamkarotes sojas mērces. Visu labi samaisa. Gaļu pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 2-3 stundām vai vēlams uz nakti.
Karstā pannā ielej augu eļļu.
Nomazgājam pupiņas. Labāk ņemt sarkanās, garšu tas var īpaši neietekmēt, bet izskatīsies apetītlīgāk… Atstājiet uz brīdi, lai viss ūdens notek.
Un vēl, kad gaļa kārtīgi apcepusies, tad pārklāj ar vāku un patur vēl 10 minūtes, uz mazas uguns, ļauj nedaudz pasautēties… Var vairāk, var nedarīt vispār, viss atkarīgs kas par gaļu. Gaļai jābūt mīkstai.
Lasi vēl: Es gatavoju bez olām, bez maizes un bez pannas! Mans vīrs saka, ka manas kotletes ir visgaršīgākās
Ejam tālāk… Gurķi sagriež strēmelēs šādi.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Mana omīte bija izlēmusi atrast darbu – viņai izteica piedāvājumu, bet beigu beigās ne darba, ne naudas
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām












