Šodien padalīšos ar salātu recepti, tos var pagatavot gan uz Lieldienām, gan kādiem citiem svētkiem vai ģimenes svētkiem, ir budžetam draudzīgi un ārkārtīgi garšīgi.
Sastāvdaļas:
Gaļa 350 g
Korejiešu burkāni 250 g
Gurķis 1 gab.
Konservētas pupiņas 430 g (1 b.)
Sojas mērce 6 ēd.k.
Paprika 2 tējk.
Sāls, majonēze vai skābais krējums
Pagatavošana:
Sāksim ar to, ka gaļu nomazgājam un noņemam no tās visu lieko, sagriežam gabaliņos. Pieberam nedaudz sāli. Pievieno saldo papriku.
6 ēdamkarotes sojas mērces. Visu labi samaisa. Gaļu pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 2-3 stundām vai vēlams uz nakti.
Karstā pannā ielej augu eļļu.
Nomazgājam pupiņas. Labāk ņemt sarkanās, garšu tas var īpaši neietekmēt, bet izskatīsies apetītlīgāk… Atstājiet uz brīdi, lai viss ūdens notek.
Un vēl, kad gaļa kārtīgi apcepusies, tad pārklāj ar vāku un patur vēl 10 minūtes, uz mazas uguns, ļauj nedaudz pasautēties… Var vairāk, var nedarīt vispār, viss atkarīgs kas par gaļu. Gaļai jābūt mīkstai.
Lasi vēl: Es gatavoju bez olām, bez maizes un bez pannas! Mans vīrs saka, ka manas kotletes ir visgaršīgākās
Ejam tālāk… Gurķi sagriež strēmelēs šādi.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli














