3 mēnešus pēc kāzām, apskatot vīra vecos foto, sieva uzzina, ka viņš ir… ŠAUSMAS!

holyincestbatman

Kad divi cilvēki iemīlas, visi šķēršļi un problēmas šķiet mazsvarīgas– galu galā, kas ir svarīgāks par mīlestību?

Mīlnieki parasti cenšas viens otru iepazīt, uzzinot otra pagātni un visu citu interesanto, gan labo, gan slikto. Apprecoties, dzīvojot kopā pāris viens par otru uzzina aizvien vairāk, iepazīst otra ģimeni, parašas un citas lietas.

Kad 24 gadus vecā sieviete apprecējās ar savu sapņu vīrieti, 68 gadus veco Maiami goldenbīčas iedzīvotāju, nedomāja, ka trīs mēnešus pēc kāzām, skatoties vecus fotoalbumus uzzinās kaut ko neiedomājamu par savu jaunu vīru.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tika atklāts:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad.

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment