3 mēnešus pēc kāzām, apskatot vīra vecos foto, sieva uzzina, ka viņš ir… ŠAUSMAS!

tumblr_m8ccv9vuks1rqu5iio1_500

68 gadus vecais vīrietis, kurš tāpat kā līgava, vēlējās palikt anonīmi diezgan saprotamu iemeslu dēļ, zaudēja kontaktus ar savu pirmo sievu, pirms apprecējās ar otro, no kuras šķīrās 2009. gadā. Tad viņš pēkšņi vinnēja loteriju un pārcēlās dzīvot uz Miami.

golden-beach

Viņš nolēma piereģistrēties iepazīšanas portālā, lai meklētu jaunu mīlestību un tur arī satika savu trešo sievu, stāsta otru varoni.

Viņš atceras, ka kaut kas likās dīvaini jau no paša sākuma:

Portālā bija daudz jaunu, skaistu sieviešu bilžu, es sajutos savādi, kad ieraudzīju viņas fotogrāfiju. Sajūta atgādināja Deja vu, bet viņš nespēja saprast, kāpēc meitene likās tik pazīstama. Mēs labi sapratāmies jau no pirmās tikšanās reizes.

Nez kāpēc ģimenes tēma nebija sarunu temats līdz kāzām: vīrs joprojām nevarēja pārdzīvot pirmās sievas zaudēšanu daudzus gadus atpakaļ, bet sieva bija atsvešinājusies no tēva, kad palika stāvoklī. Tikai tad, kad viņa šķirstīja vīra ģimenes fotoalbumu, viņa atpazina pati savu tēvu un atklājās visa patiesība– viņa ir apprecējusi savu vectēvu!

“Ja mēs nekad nebūtu uzzinājuši šo patiesību, mēs dzīvotu laimīgi līdz mūža galam, tas ka esam radinieki, nevajadzētu to mainīt… Man jau ir bijušas 2 izjukušas laulības un esmu apņēmības pilns, lai nebūtu trešās,” stāsta 68 gadus vecais vīrs

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad.

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment