Jautājums, kuru pēc intīmas tuvības sievietei nekad nedrīkst uzdot!

Ja tu domā, ka sievietes par seksu jūtas tāpat kā tu, tu rūgti maldies. Pētījumi ir pierādījuši, ka tikai 56% sieviešu piedzīvo orgasmu tikai no seksa vien.

Tā vietā sievietes apgalvo, ka seksa laikā svarīgāka par orgasmu ir saikne, kas tiek radīta ar partneri. Tieši tādēļ nevienam vīrietim pēc seksa nevajadzētu jautāt, vai sievietei ir bijis orgasms. Tev varētu šķist, ka dari kaut ko labu par to apjautājoties, tomēr tā vis nav – šāds jautājums sievieti noved uz negatīvākām domām par to, kas tikko ir noticis. Viņa ir piedzīvojusi spēcīgu emocionālo saikni ar tevi, kaut gan nav sasniegusi orgasmu, bet tev šķiet, ka tas ir tas, kas visvairāk viņai ir vajadzīgs. Protams, ir dažādas sievietes, un katrs cilvēks vēlas ko citu, bet mēs neieteiktu uzdot sievietei šo jautājumu. 

Apjautājoties, vai viņa ir sasniegusi orgasmu, tu tieši pajautā, vai sekss bija labs vai arī pilnīga izgāšanās. Un tev šķitīs, ka, ja partnere nav sasniegusi augstāko baudas fāzi, tad sekss nav izdevies, un jūs zaudēsiet tā brīža emocionālo saikni.

Ja vēlies, lai tava sieviete ir apmierināta, seksa laikā pievērs lielāku uzmanību viņas klitoram – lielākā daļa sieviešu var atklāt, ka seksa laikā ir sasniegušas klitorālo orgasmu dažādu pieskārienu dēļ. 

Ja pēc intīmās tuvības vēlies tomēr kaut ko viņai jautāt, pajautā, kas viņai šķita patīkamāks no tā visa, ko tu viņai darīji. Pajautā, vai ir kas tāds, ko viņa vēlētos, lai tu pamēģini nākamreiz. Un tajā pašā laikā neaizmirsti pateikt arī to, kas ir uzbudinājis tevi!

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment