Jaunāka informācija par Jelgavā smagi piekautās meitenes lietu

Četru bērnu māte no Jelgavas par taisnīgu tiesu cīnās jau kopš septembra vidus, kad viņas vidējai meitei, 13 gadus vecai, nežēlīgi uzbruka kāds vecāks pusaudzis. Neskatoties uz nozieguma smagumu, policija nevēlējās skatīt lietu pēc Krimināllikuma. Nesen mātei izdevies šo lēmumu veiksmīgi pārsūdzēt, vēsta “Degpunktā”

 

Pirms aptuveni trim nedēļām tika ziņots par situāciju Jelgavā, kur piekautās meitenītes māte kopā ar advokātu rūpīgi gatavojās policijas lēmumu pārsūdzēt. Likumsargi par vardarbīgu uzbrukumu nepilngadīgajai aprobežojās vien ar administratīvā pārkāpuma izskatīšanu.

 

“Ar advokāta palīdzību sagatavojot argumentu un pierādījumu bāzi, cietušās meitenes mātei Laurai izdevās panākt, lai policija lietu izskata vēlreiz, šoreiz jau Krimināllikuma ietvaros.”

 

LASI VĒL: Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sniedz plašāku informāciju par masveida kautiņu Purvciemā

Ģenerālprokuratūrā tika iesniegts iesniegums ar lūgumu ierosināt krimināllietu. Prokuratūra pietiekami operatīvi, izvērtējot lietas faktiskos apstākļus, pieņēmusi lēmumu par krimināllietas ierosināšanu un tās tālāku nodošanu Valsts policijai izmeklēšanai.

 

VIDEO:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment