Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sniedz plašāku informāciju par masveida kautiņu Purvciemā

Svētdienas rītā, 2.oktobrī, Nīcgales ielā Purvciemā notika konflikts starp aptuveni 15-20 cilvēkiem. Negadījuma vietā ieradās daudzas policijas automašīnas un mediķi palīdzēja cietušajam.

Klāt nākusi plašāka informācija, kas parāda patiesos konflikta apmērus. Dienests ir paziņojis, cik cilvēku masu kautiņā tika ievainoti. Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Vītola, mediķi palīdzību snieguši pieciem konflikta dalībniekiem, un visi viņi stabilā stāvoklī nogādāti ārstniecības iestādēs.

Lasi arī: ASV mudina Ukrainu atbrīvot okupētos valsts dienvidu reģionus jau līdz ziemai

Pēc incidenta cilvēki sociālajos tīklos sāka apspriest, kur patiesībā noticis incidents. Daudzi norādīja, ka kautiņš noticis nevis uz ielas pie jau slēgtā kluba “Rigonda”, bet gan pie spēļu zāles “Klondaika”. Šorīt agri no rīta negadījuma vietā Nīcgales ielā Purvciemā ieradās policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Negadījumā cietuši aptuveni 15-20 cilvēki, informē Valsts policija. Incidenta iemesls joprojām tiek izmeklēts. Līdz šim policija saņēmusi vienu paziņojumu par miesas bojājumu iegūšanu no Latvijas pilsoņa.

Arī interesanti: Negaidīti pārcelts Mirdzas Zīveres un komponista Zigmara Liepiņa koncerts – lūk kas ir noticis

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment