Jo vienkāršāk, jo garšīgāk: mans mīļākais deserts ir šokolādes parfē.

Piedāvāju jums recepti garda, maiga un viegli pagatavojama šokolādes saldējuma parfē ar iebiezināto pienu.
Parfē sākotnēji ir franču ēdiens. Šis ir auksts deserts, kas pagatavots no krējuma, kas saputots ar cukuru un vaniļu.

RECEPTEI PAREDZĒTOS PRODUKTU ATRAST ŠĪ RAKSTA BEIGĀS.

1. Pagatavošana:

Iebiezināto pienu ielej miksera traukā, pievieno kakao pulveri un kārtīgi samaisa. Mēs ņemam labas kvalitātes kakao, jo no tā ir atkarīga deserta garša un aromāts.

2. Nedaudz sakuļam.

3. Tagad pievienojiet 300 mililitrus aukstā krējuma. Sakuļ ar mikseri lielā ātrumā līdz viendabīgai masai.

4. Esi uzmanīgs – saldo krējumu nevar pārputot. Pretējā gadījumā viņi atdalīsies. Masai jābūt gaisīgai.

Lasi vēl: Draugs pavārs, kurš strādā kafejnīcā, parādīja neparastu olu vārīšanas veidu

5. Ievietojiet gatavo maisījumu konditorejas maisiņā ar robainu galu un piepildiet mūsu glāzes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment