Gaisīgas biezpiena bumbiņas, iekšpusē maigas kā pūkas, bet ārpusē kraukšķīgas. Tik gardas, ka pazudīs no galda vienā rāvienā!

Šodien es tev pastāstīšu, kā ātri un viegli pagatavot garšīgas un aromātiskas biezpiena bumbiņas.

Biezpiens ir piena produktu veids, kas populārs daudzās kultūrās visā pasaulē. Tas ir bagāts ar olbaltumvielām, kalciju un citām uzturvielām, padarot to par veselīgu izvēli daudziem cilvēkiem.

Biezpiens var būt gan nemitīgs un gluds, gan arī siera gabalu veidā. Tas ir daudzpusīgs sastāvdaļa gan ēdienreizēs, gan konditorejas izstrādājumos, piešķirot gan bagātīgu garšu, gan tekstūru.

Šodien biezpiena produkti ir daudzveidīgi, un tos var atrast gan dabīgā veidā, gan arī piedzīvojuši dažādas garšas un konsistences modifikācijas, lai atbilstu dažādām gaumēm un uztura prasībām.

Lasi vēl: Pamanīju, ka vīramāte kaut ko ieber manā tējā un nemanāmi samainīju krūzītes vietām. Tu pat iedomāties nespēj, kas notika ar negantnieci!

Karstā veidā šim kārumam ir pārsteidzoša kraukšķīga garoza un gaisīga tekstūra, bet pēc atdzišanas bumbiņas kļūst mīkstas un burtiski kūst mutē.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Sastāvdaļas:

360 grami biezpiena;
2 olas;
2 ēdamkarotes cukura;
Šķipsniņa sāls;
Vanilīns pēc garšas;
1 tējkarote sodas (bez kaudzes);
190-200 grami miltu + 30 grami apkaisīšanai;
Augu eļļa cepšanai.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment