Pamanīju, ka vīramāte kaut ko ieber manā tējā un nemanāmi samainīju krūzītes vietām. Tu pat iedomāties nespēj, kas notika ar negantnieci!

Cēli mērķi ne vienmēr nozīmē, ka to sasniegšanai tiek izmantotas pieņemamas metodes. To bieži var redzēt ģimenes lokā, kad vecākais ģimenes loceklis kaut ko aizliedz jaunākajam vai arī spiež viņam kaut ko darīt savas nākotnes labā.

Tas notiek pat tad, ja jaunākais ir patstāvīgs pieaudzis cilvēks un viņam nav vajadzības saņemt norādes kā pareizi dzīvot. Taču, ja vecākais (vai, pareizāk sakot, vecākā) jau ir nolēmis/nolēmusi palīdzēt, tad palīdzība būs. Neatkarīgi no tā, vai citi to vēlas vai ne.

Vīramātes nepatika pret vedeklu

Rutai jau no sākta gala bija pilnīgi skaidrs, ka viņa īpaši nepatīk savai vīramātei Norai. Tā uzskatīja, ka viņas dārgais dēls ir pelnījis labāko sievieti pasaulē, proti, tādu, kura patiktu viņai pašai. Un vienu jaunu dāmu Nora jau bija noskatījusi – sena drauga meitu, kas veiksmīgi bija pabeigusi augstskolu un bija priekšzīmīga atvase saviem vecākiem. Tomēr dēlam mātes izvēle nebija pa prātam.

Mūsdienu pieaugušām sievietēm ir daudz izdevīgāk dzīvot vienatnē nekā kopā ar vīrieti – un ir viens labākais attiecību risinājums 

Juris iepazinās ar Rutu, pateicoties saviem draugiem. Mīlestība ķēra abus kā zibens. Viņi satikās divus gadus, tad Juris bildināja Rutu un viņa piekrita kļūt par jaunā vīrieša laulāto draudzeni.

Lasi vēl: Agronoms pastāstīja, kas ar bumbierēm jādara pavasarī, lai iegūtu bagātīgu ļoti saldu augļu ražu

Lasi vēl: Beidzot ir atklāts, kāpēc kaķi mīl berzēties pie cilvēkiem gar kājām; Iemesls jūs pārsteigs

Lasi vēl: Autovadītāja apliecības varētu tikt atņemtas simtiem autovadītāju! Šobrīd tiek apspriests un izvērtēts šis jautājums

– Nē! – Nora iesaucās, domājot par sev netīkamo vedeklu. – Kā tu vari man to nodarīt?

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Kundze daudzkārt mēģināja pārliecināt dēlu neprecēties ar šo, pēc viņas vārdiem, prasto lauku skuķi, bet viņš bija nelokāms. Norai atlika tikai samierināties un “izspiest” no situācijas visu, ko vien var – proti, paust savu neapmierinātību, izteikt pārmetumus un uzmanīgus mājienus dēlam, lai liktu saprast, ka sievu viņš izvēlējies neveiksmīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment