Pamanīju, ka vīramāte kaut ko ieber manā tējā un nemanāmi samainīju krūzītes vietām. Tu pat iedomāties nespēj, kas notika ar negantnieci!

Par laimi, Juris un Ruta dzīvoja citā pilsētas daļā un ar Noru tikās ne pārāk bieži. Tomēr, kad vīramāte ieradās ciemos, Rutai nācās piedzīvot ne mazums nepatīkamu brīžu. Tomēr viņa bija laipna un optimistiska, tāpēc vīramāti un viņas pārmetumus iemācījās uztvert kā neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kuru var ignorēt.

Kad gribas mazbērnus

Kad visas sadzīves un mājokļa uzkopšanas tēmas bija izsmeltas, Nora pārgāja uz plašāku jomu.

– Pastāsti man, Jurīt, kā tas nākas, ka jūs tik ilgi esat kopā, bet jums nav bērnu?

– Mammu, mēs ar bērniem vēl nesteidzamies.

– Bet velti, – nerimās Nora – Man vajag mazbērnus, bet laiks paiet ļoti ātri. Ko darīt, ja Ruta ir neauglīga?

Lasi vēl: Neviena brīvdiena neiztiek bez šīs uzkodas: lavaša rullīti ar krabju nūjiņām

– Mammu, nu ko tu runā? Bet – ja vajadzēs, adoptēsim bērniņu.

Ar dēlu neko nevarēja padarīt. Taču drīz vien Nora patiešām sāka vēlēties mazbērnu parādīšanos. Viņa dalījās savos pārdzīvojumos ar draudzeni.

– Nepārdzīvo tik ļoti, – viņa mierināja Noru. – Pat ja ir problēmas, es glabāju dažus augus, kas palīdzēs TAJĀ JOMĀ.

– Patiešām?

Zivi un gaļu atkausēju 10 minūtēs. Vienreiz izmēģināju šo metodi un tagad tikai daru šādi

– Noteikti. Es zinu no savas ģimenes pieredzes. Šie augi atraisa sievišķo enerģiju.

– Vai tu man iedosi mazliet šo augu?

Turpmāk Nora sāka biežāk apciemot Rutu, kamēr vedekla bija mājās viena. Rutai radās aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā. Galu galā vīramāte nekad agrāk nenāca pie viņas “vienkārši uz tēju”, kad vīra nebija mājās.

Lasi vēl: Lai avenes varētu lasīt lieliem spaiņiem, es nedaru “neko īpašu”, bet regulāri. Tagad ir īstais laiks šo sākt!

Par laimi, Rutai izdevās noklausīties, kā vīramāte blakus istabā ar kādu sarunājas pa telefonu. Ruta saklausīja tikai pāris frāzes – kaut ko par zālīšu devu un pati par sevi. Bet ar to pietika, lai jaunā sieviete sāktu rīkoties.

Pirms sākt dzert tēju, Ruta paguva nemanāmi apmainīt tasītes vietām. Lai vīramāte dzer to, ko ielēja vedeklai. Nora tagad apciemoja Rutu pat vairākas reizes nedēļā. Un katru reizi Rutai izdevās veiksmīgi izvairīties no “ārstēšanas”, samainot tējas krūzes. Tikmēr mainīties sāka pati Nora.

Izmaiņas uz labo pusi

Visiem par pārsteigumu Nora kļuva daudz laipnāka. Sāka lietot grimu un ģērbties košāk. Sarunas laikā viņa ne reizi nepalaida garām izdevību izstāstīt vienu, divas anekdotes. Un par pārmetumiem un neapmierinātību ar vedeklu vairs nebija runas. Šķita, ka Nora it kā būtu nomainīta.

Lasi vēl: Beidzot ir atklāts, kāpēc kaķi mīl berzēties pie cilvēkiem gar kājām; Iemesls jūs pārsteigs

Juris bija patiesi priecīgs, ieraugot savu ziedošo māti. Viņš jau sen bija sapņojis, ka viņa beidzot parūpēsies par sevi un savu dzīvi. Jaunais vīrietis bija vēl priecīgāks, kad uzzināja, ka Nora gatavojas precēties ar kaimiņu no 5 stāva, kurš, kā izrādījās, jau sen bija Noras slepenais pielūdzējs.

Pēc mēneša abi mīlas balodīši nosvinēja kāzas. Aptuveni tajā pašā laikā kļuva zināms, ka Ruta ir bērniņa gaidībās. Vai tā bija nejaušība? Kas to lai zina! Galvenais ir tas, ka Nora sāka jaunu dzīvi, bet Juris un Ruta gaidīja sava pirmdzimtā nākšanu pasaulē. Bet par noslēpumaino augu, kas it kā atraisa sievišķo enerģiju, tev vairs nekas nav jāzina!:)

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Bet ko tu domā par šo stāstu? Vai varam uzskatīt, ka Noras cēlais mērķis attaisno viņas izmantotās metodes tā sasniegšanai? Vai Ruta pareizi rīkojās, samainot krūzītes vietām? Un vai viss varēja beigties savādāk?

Laipni lūgts komentāros pastāstīt savu viedokli un dalīties ar rakstu sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment