Beidzot ir atklāts, kāpēc kaķi mīl berzēties pie cilvēkiem gar kājām; Iemesls jūs pārsteigs

Kaķi jau ilgus gadus dzīvo kopā ar cilvēkiem, taču viņi joprojām spēj pārsteigt. Daži viņu uzvedības aspekti ir kļuvuši par iemeslu interesantiem pētījumiem un diskusijām.

 

 

Daudzi no mums bauda kompāniju mīļiem pūkainiem suņiem, bet ir arī tie, kuriem ir mājās spalvaini un murrājoši draugi. Tomēr tieši kaķu īpašniekiem ir prieks par savu mīluļu unikālajām un dīvainajām īpašībām.

 

 

Šie murrājošie spalvu bumbuļi ikdienā priecē ar savu netradicionālo uzvedību, un viņu arsenālā ir daudz brīžu, kas mēdz pārsteigt saimniekus.

 

 

Ko nozīmē, ja kaķis berzējas pret jūsu kājām?

 

Kāpēc kaķis berzējas pret jūsu kājām – kāds ir patiesais iemesls?

 

 

Šis pūkainais draugs rīkojas tā, jo tam ir zinātnisks pamatojums. Kaķi, līdzīgi daudziem citiem dzīvniekiem, ir ļoti valdonīgi. Viņi ir pieraduši iezīmēt teritoriju, kura viņiem pieder, un izturēties pret savu mīļāko saimnieku tāpat.

 

 

Kaķi var parādīt rūpes un uzmanību pret saviem saimniekiem dažādos veidos, piemēram:

 

 

Mazgāšana: Daži kaķi izrāda rūpes, mazgājot vai skūpstot savu saimnieku, kas var būt pazīme par mīlestību un aprūpi pret viņu.

 

Mazās dāvanas: Daudiem kaķiem ir paradums nēsāt savam saimniekam mazās “dāvanās” – grauzējus vai putnus. Šāda uzvedība var būt viņu veids, kā rādīt rūpes un dalīties ar laupījumu ar savu “ģimeni”.

 

 

Murrāšana un sīkumi: Daži kaķi var izrādīt rūpes, pastāvīgi murrājot vai radot citus skaņas signālus, īpaši, ja viņi sajūtas vientuļi vai neērti.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Saziņa caur ķermeņa valodu: Kaķi var izmantot savu ķermeņa valodu, piemēram, saliekot ausis uz priekšu, saspiežot asti un izrādot citus žestus, lai paustu savu mīlestību un rūpes.

 

Apmeklējumi: Daži kaķi var bieži meklēt savus saimniekus, cenšoties iegūt piekrišanu un atbalstu no tuvuma un saskarsmes.

 

Bet kāpēc viņi berzējas gar kāpām? Beidzot tas ir zināms!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment