Jūs joprojām gultā laižat kaķi? Iesakām ar steigu izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko tiešām iepriekš nezinājāt

– Jūs apliecināsiet savu labsirdību. Kaķi spēj atšķirt, kam drīkst un kam nedrīkst uzticēties, un viņi parasti izrāda priekšroku kārtīgiem un labvēlīgiem cilvēkiem.

 

 

– Jūsu gulēšanas paradumi normalizēsies. Ir pierādīts, ka sievietēm ir vieglāk atslābināties un labāk gulēt, ja viņu blakus guļ kaķis uz spilvena, nevis romantisks partneris.

 

– Jūsu bērniem iespējams nebūs alerģijas. Pētījumi liecina, ka kaķi var palīdzēt stiprināt bērnu imunitāti, novēršot alerģijas un pat a**mas attīstību.

 

– Kaķis var izglābt jums dzīvību. Ir dokumentēti gadījumi, kad kaķi ir ātri pamanījuši ugunsgrēkus vai gāzes noplūdes, brīdinot savus saimniekus pirms situācija kļūst bīstama. Tādējādi viņi ir kļuvuši par patiesiem glābējiem savās mājās.

Kaķiem patīk ķert dažādus grauzējus un citus kustoņus, kas bieži saimniekiem rada paniku un ša**mas. Pat tad, ja jums mājās nav nekādu nevēlamu viesu, kaķi parasti nodarbojas ar kožu, odu, mušu un maijvaboļu ķeršanu, tādējādi izpaudot savus dabiskos instinktus un prasmes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lasi vēl: Ieva Brante ir izpaudusies pavisam atklāti, sakot: “Vīriešus neinteresē kāds tev ir dupsis, bet…”

Lasi arī: Kristaps Porziņģis, pēc šķiršanās no iepriekšējās draudzenes, pirmo reizi publiski manīts kopā ar jaunu skaistuli

 

Ar ko pavasarī barot avenes, lai iegūtu labu ražu: agronome nosauca labākos mēslošanas līdzekļus

Lai kaķis varētu būt noderīgs un sniegt prieku savam saimniekam, ir svarīgi nodrošināt tam labvēlīgus dzīves apstākļus.

Tādēļ ir svarīgi rūpēties par savu kaķi un izturēties pret to ar mīlestību un sapratni. Kaķi atbildēs ar mīlestību un uzticību, un, ticiet šī mīlestība no mazā četrkājainā drauga ir neaprakstāmi sirdsildinoša.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment