Jūsu izvēlētā figūra parādīs problēmu jūsu dzīvē un veidu, kā to atrisināt

3. Mēness

Mēness spēki ir saistīti ar emocijām un slēptām patiesībām.

Mēness ir ļoti skaists, kad uz to skatās saule, bet tas ir ļoti auksts savas tumšās puses dēļ. Sabiedrības priekšā jūs mēģināt pasniegt personību, kas atšķiras no jūsu patiesā Es. Šī iemesla dēļ cilvēki, kuri izvēlas Mēnesi, mēdz apspiest savas emocijas un baidās runāt par to, kā viņi jūtas. Bieži vien Mēnesi izvēlas vientuļi cilvēki, kuriem ir liela sirds.

Tava sirds ir kaujas lauks. Kaut kas spēcīgs dziļi tevī neļauj jums naktīs nomodā. Kāda ir tā slepenā emocija, kas tevi nemierina visu nakti? Vai tās ir dusmas, naids, dusmas vai vienkārši kaisle?

Jūsu dvēselei ir jāatrod miers, un labākais veids, kā to panākt, ir pakļaut šīs emocijas saules gaismai – atzīt to esamību. To pieņemšana ir sākums. Slepenība padara tumšās emocijas tik spēcīgas. Tiklīdz tie ir atklāti, tie pārstāj mūs tikpat ļoti ietekmēt.

Šajā gadījumā risinājums ir ļoti vienkāršs, bet tajā pašā laikā sarežģīts, un tas ir, ka vislabākais risinājums būtu lūgt palīdzību un izteikt savas jūtas. Iemācieties izteikt savas jūtas. To slēpšana vai apspiešana kaitē jums.

4. Atslēga

Atslēgas vienmēr ir bijušas saistītas ar dzīves ceļa uztveri.

Ja esat izvēlējies atslēgas figūru, tas nozīmē, ka jūtaties apmaldījies un jums ir jāatrod risinājums un veselīgs ceļš savā dzīvē.

Jūsu dvēsele ļoti vēlas atbildes. Ceļš, pa kuru atrodaties, ir piespiedis jūs apšaubīt visu, ko kādreiz domājāt par drošu. Varbūt jūs nezināt, kur meklēt, vai arī jums ir apnicis meklēt. Kādā brīdī tu juti, ka tagad tevi nekas neinteresē. Jums var būt arī garlaicīgi.

Galvenais ir jūsu gara izpausme, kas palīdz jums pārvarēt pašreizējo dzīvi un meklēt jaunus saviļņojumus un pieredzi.

Ir kaut kas, ko jūs nezināt par sevi, un tas ir, ka jums ir ietekme uz citiem, jūs vienkārši to nezināt savu garīgo bloku dēļ.

Runājiet ar saviem radiniekiem vai tiem cilvēkiem, kuriem uzticaties, jums ir nepieciešams tikai neliels impulss, lai kļūtu par cilvēku, par kuru sapņojat. Atrodi veidu, kā ceļot. Tas palīdzēs jums satikties un sazināties ar citiem cilvēkiem. Atdzīvini savu piedzīvojumu vēlmi.

5. Roka

Roka ir saistīta ar aizsardzību pret ļaunajiem spēkiem. Tā ir aizsardzība no tumsas, kas jūs ieskauj. Ja izvēlējies roku formu, tas nozīmē, ka esi iestrēdzis savā ikdienā un vienmēr meklē kādu “brīvību”, kas palīdzēs nomierināties.

Šīs problēmas risinājums ir klusums, apsēdieties tajā mājas daļā, kur jūtaties visērtāk, un klausieties vējā pa logu vai, kur nepieciešams, pilsētas atmosfērā. Jums ir jāatrod savs iekšējais miers, un, ja jūs to darāt katru dienu, jūs varat to atrast. Turklāt labs risinājums būtu iespēja doties vai doties uz vietām, kuras nepazīstat.

Lasi vēl: “Viņi iekaros neticamus augstumus”: 3 zvaigžņu zīmes 2023. gada decembra otrajā pusē atklās jaunas iespējas un piedzīvos patiesu laimi

Velti laiku atpūtai un uzlādei.

Kura bilde tev patika vislabāk?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment