Pagatavošana:
1. No katra gaļas veida sagatavo malto gaļu, tās sajauc kopā un rūpīgi samaisi. Sagriez sīpolu, 2-3 maizes šķēles iemērc pienā. Sīpolu un maizi pievieno maltai gaļai, pieber sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisi!
2. Rūpīgi uz mazās rīves sarīvē ābolu. Tad maltai gaļai vispirms pievieno jēlu olu, bet uzreiz pēc tam sarīvētos ābolus. Uzreiz visu samaisi.
Lasi vēl: Plastmasas pudele atgriezīs baltumu tualetes podam: poļu istabenes triks
3. Veido kotlešu formu, kura tev pašai vislabāk patīk. Ja ir vēlme, vari apviļāt miltos vai panēt rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcep kotletes no abām pusēm.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas slavenās receptes ir gatavas. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- 7 tīrīšanas situācijas, kad etiķis un sāls var viegli atrisināt problēmuby Anete Vītola
- Kopš piektdienas sāksies stipra snigšana un pat sniegputenis: meteorologs Toms Bricis nosauc, kur Latvijā būs visvairāk sniegaby Laura Blūma
- Talantīgais hokejists Kaspars Daugaviņš pirmo reizi komentē, vai nav nožēlojis savu lēmumu beigt hokejista karjeruby Laura Blūma
[…] Kā Alla Pugačova gatavo savas slavenās kotletes ar āboliem […]
[…] Kā Alla Pugačova gatavo savas slavenās kotletes ar āboliem […]
[…] Kā Alla Pugačova gatavo savas slavenās kotletes ar āboliem […]