Pagatavošana:
1. No katra gaļas veida sagatavo malto gaļu, tās sajauc kopā un rūpīgi samaisi. Sagriez sīpolu, 2-3 maizes šķēles iemērc pienā. Sīpolu un maizi pievieno maltai gaļai, pieber sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisi!
2. Rūpīgi uz mazās rīves sarīvē ābolu. Tad maltai gaļai vispirms pievieno jēlu olu, bet uzreiz pēc tam sarīvētos ābolus. Uzreiz visu samaisi.
Lasi vēl: Plastmasas pudele atgriezīs baltumu tualetes podam: poļu istabenes triks
3. Veido kotlešu formu, kura tev pašai vislabāk patīk. Ja ir vēlme, vari apviļāt miltos vai panēt rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcep kotletes no abām pusēm.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas slavenās receptes ir gatavas. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Es bietes vāru tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; radinieki šo metodi izmanto jau ilgu laikuby Jeļena Kuzmenko
- Senču zīmes un mūsdienu laikapstākļi – Vilis Bukšs atklāj savu prognožu noslēpumu: ”Laiks runā ar mani”by Sandra Vīgante
- Vīrs bija komandējumā, un vīramāte ieradās ciemos uz mūsu māju Tukumā — taču naktī mani pamodināja dīvaini trokšņi…by Rinalds Bergmanis