Pagatavošana:
1. No katra gaļas veida sagatavo malto gaļu, tās sajauc kopā un rūpīgi samaisi. Sagriez sīpolu, 2-3 maizes šķēles iemērc pienā. Sīpolu un maizi pievieno maltai gaļai, pieber sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisi!
2. Rūpīgi uz mazās rīves sarīvē ābolu. Tad maltai gaļai vispirms pievieno jēlu olu, bet uzreiz pēc tam sarīvētos ābolus. Uzreiz visu samaisi.
VIDEO:
Lasi vēl: Plastmasas pudele atgriezīs baltumu tualetes podam: poļu istabenes triks
3. Veido kotlešu formu, kura tev pašai vislabāk patīk. Ja ir vēlme, vari apviļāt miltos vai panēt rīvmaizē. Pēc tam uz pannas saulespuķu eļļā apcep kotletes no abām pusēm.
Tevi arī varētu interesēt
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas slavenās receptes ir gatavas. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- Lienes pārsteigums vīram Kuldīgā pārvērtās par vilšanos: stāstu, kāds skats viņu sagaidīja mājoklī
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- Satraucoša zīme – aizcērtas durvis vai logs: ko nedrīkst darīt 21. novembrī, lai neizbiedētu laimi un veiksmi prom no mājām
- Mūsu senči ticēja, ka ja šajā dienā snigs, tad ziema būs gara, barga un ļoti sniegota: tiek nosaukts datums










