Plastmasas pudele atgriezīs baltumu tualetes podam: poļu istabenes triks

 

Par zemām izmaksām var iegūt videi draudzīgu, drošu un efektīvu līdzekli. Ar to būs daudz vieglāk uzturēt tualeti tīru. Viss, kas nepieciešams produkta pagatavošanai, ir viegli atrodams ikvienā mājā.

Jums vajadzēs ziepju gabalu ar augstu sārmu saturu, derēs arī parastās veļas ziepes. Vajadzēs arī etiķi, var ņemt jebkuru, kas ir mājās, vienalga, vai tas ir parastais galda etiķis (9%) vai ābolu etiķis.

Pēdējais vajadzīgais elements ir plastmasas pudele ar ietilpību 0,5 litri. Pudele jāsagatavo, noņemot no tās etiķeti.

 

Ziepes sarīvē vai sagriež mazos gabaliņos, izvēlētā metode rezultātu neietekmē. Ziepes ieber pudelē. Pēc tam pudelē ielej etiķi, tam vajadzētu piepildīt tilpumu tikai līdz pusei.

Pēc vāciņa aizvēršanas pudele ir labi jāsakrata. Ja viss ir izdarīts pareizi, rezultātā traukā parādīsies šķīdums, kas pēc konsistences līdzinās pastai. Ar nazi izduriet caurumus pudeles augšpusē.

Caurumi jāveido aplī, vajag vismaz 10 maza izmēra caurumus. Līdzekļa patēriņa ātrums ir atkarīgs no caurumu skaita un izmēra.

Tad pudele tiek novietota zem tualetes poda vāka, vislabāk to novietot horizontāli. Tad uzliek pa virsu atpakaļ vāku. Pudeles saturs ieplūdīs tvertnē un sajauksies ar ūdeni, dezinficējot un tīrot podu katru reizi, kad tiek nolaists ūdens.

Lasi vēl: Zupa, ko noteikti pagatavot šajā pavasarī: zaļais borščs

Šī vienkāršā metode ļauj uzturēt santehniku ​​tīru, dezinficēt un tikt galā ar nepatīkamām smakām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment