Fantastiska biezpiena rulete ar āboliem! Nav jātērē daudz laika mīcīšanai un veidošanai, visu sagatavoju “vienā piegājienā”

Es no biezpiena mīklas taisu fantastiskus ābolu rullīšus. Tie ir ļoti vienkārši, bet garšīgi konditorejas izstrādājumi ar āboliem bez rauga… vairāk neko nemaz nevajag.

Galu galā tas ir labi, ja jums nav jātērē daudz laika mīklas mīcīšanai un veidošanai, un rezultātā jūs pagatavosiet garšīgus konditorejas izstrādājumus pie tējas.

Kāpēc vispār Ābols ir tik populārs sastāvdaļa daudzos pīrāgos un konditorejas izstrādājumos?  Tam ir vairāki iemesli, kāpēc tas ir tik garšīgs:

1. Salds un skābs: Ābolam ir salda un skāba garša, kas var radīt interesantu kontrastu ar citiem sastāvdaļiem, piemēram, miltiem vai cukuru. Šī garša var arī palīdzēt izlīdzināt un samazināt citu sastāvdaļu intensīvumu.

2. Tekstūra: Ābols ir viena no tiem pārtikas vielām, kas paliek salda, bet saglabā arī savu tekstūru, pat pēc tam, kad tas ir cepts vai cepiens. Tas padarīs jūsu pīrāgus un citus izstrādājumus garšīgus un interesantus tekstūras ziņā.

3. Bagāts ar uzturvielām: Ābolu lietošana pīrāgos un citos izstrādājumos ir arī izdevīga no uztura viedokļa, jo tas ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, piemēram, C un B vitamīniem, kā arī kāliju un šķiedrvielām.

Tātad, ābolu lietošana pīrāgos un citos konditorejas izstrādājumos var ne tikai uzlabot garšu un tekstūru, bet arī padarīt tos veselīgākus un bagātākus ar uzturvielām.

 

Pagatavošana:

Vispirms sagatavo pildījumu, jo tam vajadzēs atdzist. (precīzs vajadzīgo sastāvdaļu daudzums un mērvienības atrodams raksta beigās)!

Mēs iztīrām ābolus no sēklām, ja vēlaties, varat noņemt mizu. Sagriež nelielos kubiņos ne vairāk kā 1×1 cm.

Sakarsē pannu līdz vidējai temperatūrai – izkausē sviestu. Tad pievieno cukuru, kanēlo un maisa līdz cukurs izšķīst.

 

Tad uz pannas uzber āpolus un ļauj visam bubruļot, līdz šķidrums iztvaiko.

 

Gatavojam mīklu. Ņemam biezpienu un izvēlamies kādu konsistenci vēlamis – graudaināku vai viendabīgāku.

Lasi arī: Kad nepieciešams gatavot vakariņas, ņemu kilogramu sīpolu un lieku tos cepeškrāsnī. Uzkoda, kas garšīgāka par gaļu

Pievieno cukuru, sāli, olas un samaisa.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment