Kā ar astroloģijas palīdzību izvairīties no slimībām?

Cilvēka pašsajūtu ietekmē sociālekonomiskā situācija valstī, tāpēc tagad daudzi vairāk rūpējas par veselības saglabāšanu. Darbs zaudēts, alga samazināta, un cilvēks vēlas zināt, kad nestabilitāte, melnā josla viņa dzīvē beigsies. Stresa un neziņas dēļ daudzi sūdzas par galvassāpēm. Ārsts cēloni nevar atklāt, sāpes nemazinās. Astrologa uzdevums ir nomierināt- grūtības ir pārejošas. Svarīgākais ir vispār nezaudēt cerības! Protams, dzīves karte parāda iespējamās saslimšanas, bet tas nenozīmē, ka tās īpašnieks noteikti saslims.Kā jebkuru kritisku situāciju dzīvē, arī slimības, var apiet, dzīvojot veselīgi un domājot pareizi.

Dzimšanas karte parāda, kādā vecumā, iespējams, slimības paasinājums. Ja cilvēks māk valdīt pār enerģijām, pareizi ēd, citiem vēl labu, no slimības iespējams izbēgt. Ja visu laiku vajā sliktas domas, negatīvā enerģija koncentrējas cilvēka aurā, un viņš sāk slimot. Tad slimība var saasināties, jo bailes iesēžas zemapziņā, bet nevajag baidīties! Jāārstējas, un viss būs labi. Nepārtraukti nevienam neklājas slikti. Mūsu dzīvi ietekmē tranzītplanētas, kas piepeši maina slimības vai notikumu attīstības gaitu. Viss atrodas procesā un pārvēršas! Cilvēka kartē neredz konkrētu slimību, bet tendences. Tiklīdz rodas aizdomas par saslimšanu, jāvēršas pie ārsta.

Pamatā veselība ir cieši saistīta ar domāšanu, slimība parādās, tiklīdz cilvēkam kaut kā dzīvē pietrūkst. Piemēram, ja sāp sirds, tas nozīmē, ka šim cilvēkam trūkst mīlestības. Problēmas ar aknām un kuņģi liecina par pārlieku emocionalitāti, dusmām, tāpēc vēlams uz notiekošo reaģēt mierīgāk. Ar galvassāpēm mokās noguruši cilvēki, kas neprot plānot savu laiku, dzīves ritmu, un tie, kas nepareizi domā. Starp citu, tagad daudziem sāp galva.

Planētai ieejot noteiktā zīmē, sākumā cilvēkam var rasties veselības traucējumi, psihoemocionālās svārstības, bet, kad organisms aprod ar jaunajām enerģijām, viņam kļūst vieglāk. Pret pārmaiņām jāizturas ar sapratni.

*Raksta tapšanā izmantota Ilzes Gendres grāmata „Dzīves grāmata 2015”

Avots: 

logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment