Ledusskapī var būt rezervuārs atkausētajam ūdenim. Ja nekas tāds nav, vienkārši novietojiet dvieli uz grīdas zem ledusskapja.
Atkausēšana parasti aizņem no 4 līdz 10 stundām.
Kad ledusskapis ir izžuvis, tas ir jāizskalo. Un tad obligāti jāļauj tam nožūt.
Tas ir viss, tagad jūsu ledusskapis atkal ir gatavs lietošanai.
Svarīgi: Pēc ieslēgšanas neievietojiet pārtiku, kamēr temperatūra ledusskapī nav nokritusies līdz normālai.
Šie vienkāršie noteikumi palīdzēs jums pagarināt ledusskapja kalpošanas laiku un atbrīvoties no vairākām problēmām, kas varētu būt radušās šī procesa laikā.
Tevi noteikti interesēs
- 2. jūlijs seno tautu kalendāros Bišu diena: šīs 5 lietas nedrīkst darīt, lai neaizbiedētu veiksmiby Laura Andersone
- Mamma parādījās dīvainā sapnī pirms tam, kad aizgāja uz visiem laikiemby Rinalds Bergmanis
- “Zelta vērtas” kabacīšu pankūkas: lai tās izdotos izcili, ir tikai viens triksby Laura Andersone