Ledusskapī var būt rezervuārs atkausētajam ūdenim. Ja nekas tāds nav, vienkārši novietojiet dvieli uz grīdas zem ledusskapja.
Atkausēšana parasti aizņem no 4 līdz 10 stundām.
Kad ledusskapis ir izžuvis, tas ir jāizskalo. Un tad obligāti jāļauj tam nožūt.
Tas ir viss, tagad jūsu ledusskapis atkal ir gatavs lietošanai.
Svarīgi: Pēc ieslēgšanas neievietojiet pārtiku, kamēr temperatūra ledusskapī nav nokritusies līdz normālai.
Šie vienkāršie noteikumi palīdzēs jums pagarināt ledusskapja kalpošanas laiku un atbrīvoties no vairākām problēmām, kas varētu būt radušās šī procesa laikā.
Tevi noteikti interesēs
- Man apnika redzēt sievu vienmēr nogurušu — uzstādīju kameru mājās, lai saprastu, kas patiesībā notiekby Rinalds Zembergs
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- Sinoptiķi sastādījuši lielo prognozi un atbildējuši uz galveno jautājumu – kad varam gaidīt pirmo, spēcīgo sniegputeniby Sandra Vīgante