Ledusskapī var būt rezervuārs atkausētajam ūdenim. Ja nekas tāds nav, vienkārši novietojiet dvieli uz grīdas zem ledusskapja.
Atkausēšana parasti aizņem no 4 līdz 10 stundām.
Kad ledusskapis ir izžuvis, tas ir jāizskalo. Un tad obligāti jāļauj tam nožūt.
Tas ir viss, tagad jūsu ledusskapis atkal ir gatavs lietošanai.
Svarīgi: Pēc ieslēgšanas neievietojiet pārtiku, kamēr temperatūra ledusskapī nav nokritusies līdz normālai.
Šie vienkāršie noteikumi palīdzēs jums pagarināt ledusskapja kalpošanas laiku un atbrīvoties no vairākām problēmām, kas varētu būt radušās šī procesa laikā.
Tevi noteikti interesēs
- Draudzene pārdevēja man atklāja, kādus 4 “slazdus” tirgotāji izliek pircējiem un kā no tiem izvairītiesby Sandra Ločmele
- Izskan pirmā prognoze par jūnija mēnesi: ”Viss sāksies jau no pirmās dienas”by Sandra Ločmele
- Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, kādu padomu savulaik viņai iedevusi mamma, tomēr viņa tā arī to nav realizējusiby Laura Blūma