Ledusskapī var būt rezervuārs atkausētajam ūdenim. Ja nekas tāds nav, vienkārši novietojiet dvieli uz grīdas zem ledusskapja.
Atkausēšana parasti aizņem no 4 līdz 10 stundām.
Kad ledusskapis ir izžuvis, tas ir jāizskalo. Un tad obligāti jāļauj tam nožūt.
Tas ir viss, tagad jūsu ledusskapis atkal ir gatavs lietošanai.
Svarīgi: Pēc ieslēgšanas neievietojiet pārtiku, kamēr temperatūra ledusskapī nav nokritusies līdz normālai.
Šie vienkāršie noteikumi palīdzēs jums pagarināt ledusskapja kalpošanas laiku un atbrīvoties no vairākām problēmām, kas varētu būt radušās šī procesa laikā.
Tevi noteikti interesēs
- Es bietes vāru tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; radinieki šo metodi izmanto jau ilgu laikuby Jeļena Kuzmenko
- No kā baidās telefona krāpnieki – pasakot šīs frāzes krāpnieki paši noliks klausuliby Sandra Vīgante
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone